Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo ve Eğitim Paketi Seçimi İpuçları

Flalingo 04.05.2024

Flalingo ile online İngilizce eğitimi almaya karar verdiniz ama hangi eğitim paketinin sana uygun olduğunu bulamadıysanız bu yazı tam olarak size göre. 

Biliyorsunuz ki yaşadığımız çağda İngilizce, küresel dil olmasıyla çok önemli bir yere sahip. Durum böyle olunca hepimiz bir şekilde İngilizcemizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu da bizi 

bol konuşma pratiği sağlayan,uzman öğretmen rehberliği sunan interaktif kurslar aramaya itiyor. Bu arayışta Flalingo ile tanıştıysanız şanslısınız. Çünkü Flalingo sizlere, en iyi İngilizce öğrenme versiyonunu sunmak için çalışıyor. 

İçindekiler

1. Flalingo Nedir?

1.1. Flalingo’nun Öğrencilere Sundukları

2. Flalingo Paket Seçimi Yaparken

2.1. Hangi Seviyedeyim?

2.2. İngilizceden Beklentim Ne?

2.3. FLAI Raporu Almak İstiyorum Hangi Paketi Tercih Etmeliyim?

2.4. Sistemi Görmem için Deneme Dersi Alma Şansım Var mı?

3. Sıfırdan Başlayanlar için Paketler

4. Akademik Hayatı Desteklemek İsteyenler için Paketler

5. Konuşma Pratiğine İhtiyacı Olanlar için Paketler

6. Sonuç: Her Kesime Uygun İngilizce Seçenekleriyle Flalingo

Flalingo Nedir?

Flalingo öğrencilerine birebir İngilizce canlı ders sağlayan bir platformdur. Dersler, uzman eğitmenler eşliğinde Oxford kaynaklarıyla işlenir. Ayrıca Flalingo tarafından geliştirilen yapay zeka destekli FLAI, dersin işlenişi hakkında bir rapor hazırlar. Esnek eğitim paketleriyle ihtiyacınız olan eğitimi sizlere sunar.

Flalingo’nun Öğrencilerine Sundukları

Flalingo’nun öğrencilerine sunduğu bazı kolaylıklardan bahsetmemiz gerekirse şöyle aktarabiliriz.

  1. Deneme dersi sayesinde sistemi görmenize olanak sağlar.
  2. Akıllı öğretmen algoritması sayesinde ihtiyacınıza uygun öğretmenleri sizin için sıralayarak yardımcı olur. Ayrıca seçtiğiniz öğretmenle devam etme şansı sunar.
  3. Her seviye için ayrı kitabı bulunan 7/24 ulaşılabilir olan Oxford kaynaklarıyla İngilizcesini geliştirme imkanı sağlar.
  4. FLAI raporu ile dersin işlenişi hakkında detaylı bir raporla ilerlemeni ve yanlışlarını fark etme imkanı sunar.
  5. 7/24 ulaşılabilir olan müşteri hizmetleriyle öğrencilerine en hızlı geri dönüşü sağlamayı amaçlar.
  6. Herkese hitap eden ders paketleriyle kolaylık sağlar.

Flalingo’da Paket Seçimi Yaparken 

Flalingo, etkili şekilde İngilizceyi geliştirmek amacıyla öğrencileri için esnek eğitim paketleri tasarlanmıştır. Paketler 1, 3, 6, 12 ay 1, 3, 5, 7 gün 25 ya da 50 dakika seçenekleriyle öğrencilere sunulmuştur. Ayrıca 12 aylık ders paketine ek 3 günlük ders alanlara 1 gün, 5 günlük ders alanlara 2 gün şeklinde grup dersi alma hakkı tanınmıştır.

‘’Arayışım Flalingo ile sonlandı ama hangi eğitim paketini seçmeliyim?’’ diyorsanız kendinize sormanız gereken sorular nelerdir şimdi onları inceleyelim.

1. Hangi seviyedeyim?

Flalingo ile online İngilizce derslerine başlamadan önce kabaca hangi seviyede olduğunuza karar verebilirsiniz.

2. İngilizceden beklentim ne?

İngilizce öğrenme ihtiyacınızı, hedeflerinizi belirleyerek paket seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Eğer ders günü daha çok konuşma odaklı ders işlemek istiyorsanız rahat mod seçeneğiyle öğretmeninizle sohbet ortamında ders işleyerek iyi bir konuşma etkinliği yapabilirsiniz ya da dil bilgisi ağırlıklı ders işlemek istiyorsanız ders modunu seçerek o günlük dersinizin gidişatını belirleyebilirsiniz. Mod seçenekleriyle sıkılmadan derslere katılma şansı bulursunuz.

3. FLAI Raporu almak istiyorum hangi paketi tercih etmeliyim?

FLAI raporunun İngilizce gelişiminize yararlı olacağını düşünüyorsanız 6 ya da 12 aylık Flalingo paketlerini tercih edebilirsiniz.

4. Sistemi görmem için deneme dersi alma şansım var mı?

100₺ karşılığında 25 dakikalık bir deneme dersi alarak sürecin nasıl ilerlediğine dair bilgi alabilirsiniz. Ayrıca eğer dersten memnun kalmazsanız ödediğiniz ücretinizi geri alabilirsiniz.

Sıfırdan Başlayanlar İçin Paket Seçenekleri

İngilizceyi en baştan öğrenmek isteyip bu yolda kaybolduysanız, endişelenmenize gerek yok. Flalingo sizi yormadan size en etkin şekilde online İngilizce eğitimi sağlayacak.

İngilizce öğrenme sürecine sıfırdan başlıyorsanız bu süreci geniş bir süreye yayarak 12 aylık paketle kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede FLAI raporuna sahip olarak gelişiminizi daha kolay takip edebilirsiniz. Derslerin daha yoğun ve akılda kalıcı olması için derslerin arasının çok fazla olmamasına dikkat edebilirsiniz. Ders süresini uzun tercih ederek konuların havada kalmamasını sağlayabilirsiniz. 

Akademik Hayatı Desteklemek İsteyenler İçin Paket Seçenekleri

İngilizce bilmenize rağmen akademik olarak pratik yapmaya ihtiyacınız varsa Flalingo’nun 1 ya da 3 aylık paketlerini tercih edebilirsiniz. Ders moduyla destekleyerek hem konuşma becerilerinizi hem de dil bilgisi bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. IELTS ve TOEFL sınavlarına hazırlanırken kısa süreli paketleri tercih ederek bildiklerinizi tekrar edebilirsiniz.

Konuşma Pratiğine İhtiyacı Olanlar İçin Paket Seçenekleri

İngilizce’yi konuşarak Flalingo ile öğrenmenin bir sürü avantajı vardır. Uzman eğitmenlerle konuşma pratiği yaparak İngilizce öğrenmek sizlere doğrudan fayda sağlayacaktır. Ayrıca İngilizce konuşmak derslere aktif katılmanız sonucu etkin bir öğrenme süreci geçirmenizi sağlayacak ve iletişim becerilerini geliştirecek. İngilizce konuşma becerilerini kısa bir süreyle sınırlı tutmak yerine daha uzun süreli paketlere yönelerek İngilizce konuşma alışkanlığı kazanabilirsiniz. Ayrıca 12 aylık paketi tercih ederseniz, Flalingo’nun sizlere sunduğu grup derslerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede sadece uzman eğitmenlerle değil 4 kişiyle sınırlı grup dersleriyle konuşma pratiği yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

Sonuç: Her Kesime Uygun İngilizce Paketi Seçenekleriyle Flalingo

Bu yazıda, Flalingo’nun sunduğu online İngilizce eğitim paketlerinden gereksinimlere uygun olanı bulmanız için ipuçları bıraktık. Özetlememiz gerekirse Flalingo, İngilizce geliştirme serüvenine rehberlik eder. Online İngilizce eğitimi için en uygun ortamı hazırlayarak esnek paket seçenekleriyle geniş kitlelere ulaşmayı hedefler. Her türlü ihtiyaca uygun olarak tasarlanmış paketler sayesinde öğrencilerin beklentilerini karşılamak için sunulur. Siz de İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız size en uygun paketi seçerek başlayabilirsiniz. Siz öğrenmeyi istedikten sonra Flalingo her zaman sizin yanınızda olacaktır.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Flalingo Yorumları ve Gerçekleri: Kendi Deneyimlerim

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo'da Rahat Mod Mu Kurs Modu Mu?

Read More
Online English with Flalingo

Neden Flalingo: Flalingo’yu Diğer Markalardan Ayıran Özellikler

Read More