Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo’yu Öne Çıkaran Gelişmiş Kurs Takip Sistemi

Flalingo 06.06.2024

  İngilizce öğrenmek isteyenlerin son dönemde en çok tercih ettiği yöntem, online İngilizce oldu. Geleneksel İngilizce eğitimin yanı sıra popülerlik kazanan bu yöntemin insanlara dil öğrenirken sağladığı avantajlar, su götürmez bir gerçek. Mesela, bu avantajlar arasında zamanı ve mekanı esnek kullanabilmek, çeşitli materyallere sahip olmak, kişiye özel dersler oluşturmak gibi pek çok fırsat mevcut. Öte yandan, tüm bunlara sahip olmak bir avantaj iken takibini yapabilmek ayrıca bir sorun olabilir. İşte bu noktada, Flalingo ailesi olarak sürecin kolaylaşması amacıyla bir sistem geliştirdiğimizi belirtmek isteriz. Kurs takip sistemi adını verdiğimiz bu yöntem sayesinde, dil öğrenirken bir plan dahilinde ilerleyebilmek artık mümkün. Böylece, takip sisteminden faydalanmak ve Flalingo ailesine katılmak isteyen öğrencilerimizi aramıza bekleriz. Ancak daha fazla bilgi için, Flalingo Gelişmiş Kurs Sisteminin detaylı incelemesine ulaşabilirsiniz.  

İçindekiler

1. Gelişmiş Kurs Takip Sistemi Nedir?

2. Kurs Takip Sistemi ile Adım Adım İngilizce

2.1. Seviye Belirleme ve Müfredat Takibi

2.2. Flalingo Kurs Modu ve Rahat Mod ile Ders Takip

2.3. Kurs Modu

2.4. Rahat Mod

2.5 Kişiye Özel FLAI Raporu

2.6. CEFR Uyumlu Sertifika ve Önemi

3. Gelişmiş Kurs Takip Sistemi ile İngilizce Öğrenmek Çok Kolay

Gelişmiş Kurs Takip Sistemi Nedir?

Gelişmiş kurs takip sistemi, İngilizce eğitiminizin hedefleriniz doğrultusunda belli bir plan ve program ile desteklenmesini içerir. Ve bu programın;

  1.  Online  dersler, 
  2. Oxford materyalleri, 
  3. FLAI ders sonu raporu
  4. Eğitim danışmanlarıyla

birlikte yönetmenizi sağlayan Flalingo ekosisteminde yetiştirilmiş bir sistemdir . Kurs takip sisteminin önceliği; sizin ihtiyaçlarınıza uygun olarak İngilizce öğrenme sürecini yönetebilir hale getirmektir. Hele de, Flalingo’nun size sağladığı takip sistemi ile süreci yönetmek artık daha kolayken, taviz vermeksizin İngilizceyi “bu sefer” öğrenebilirsiniz.

Eğer bunun nasıl olacağına dair şüpheleriniz varsa, size ve hedeflerinize hizmet eden birçok farklı planın var olmasından bahsederdik. Örneğin ister farklı hocalar ile edineceğiniz tecrübeleri geliştirebilir, isterseniz düzenli öğretmeniniz ile ilerlemenin daha doğru olacağını düşünebilirsiniz. Bu dersleri pekiştirmek için Flalingo, öğrencilerine profesyonel dokümanlara erişim hakkı sunar. Buna paralel olarak, yapay zeka destekli FLAI raporları ile eğitim boyunca ne kadar yol aldığınıza dair bilgi sahibi olursunuz. Kurs takip sisteminin belkemiği olarak tanımlayacağımız Rahat ve Kurs modu seçeneklerini de unutmamak gerek. Böylelikle hem konulara doğru sırayla odaklanırsınız, hem de istekleriniz doğrultusunda süreci daha kontrollü ilerletebilirsiniz. Tüm bu bileşenleriyle, Flalingo’nun gelişmiş kurs sistemine yakından bakalım.

Kurs Takip Sistemi ile Adım Adım İngilizce

İngilizce öğrenmek, merdivenlerden çıkmaya benzer. Tırmanmaya başlamadan önce kaçıncı katta olduğunu bilmek, hangi basamaklardan geçtiğini  fark edebilmek için önemlidir. Bu yüzden, eğitim sürecindeki ilk adım; seviye tespit sınavıdır. Bu durum, öğrencilerin seviyelerine uygun kaynaklara erişim sağlamaları için önemlidir. Böylece merdivenleri çıkarken her bir seviyeye uygun materyale vakit ayırmış olurlar. 

Eğitim süreçleri boyunca, öğrencilerimiz ders içeriklerine kendileri karar verebilir. Bunun için Flalingo’da yer alan farklı mod tercihleri, onlara kendi hedeflerine göre seçim yapma fırsatı sunar. Ayrıca, Flalingo'ya özel raporlama sistemi sayesinde öğrenciler derslerin ardından eksiklerini fark eder. Onlara karşı alternatif alıştırmaları öğrenmiş olur.  Kurs takip sistemini oluşturan tüm bu elementlerin işleyişini daha yakından bilmek isteyenler olabilir. Bu noktada, parçaları madde madde incelemekte fayda var.

Seviye Belirleme ve Müfredat Takibi

Tüm dünyada geçerliliği olan CEFR (Diller için Avrupa Ortak Öneriler Çerçevesi) ölçütleri ile öğrencilerimizin İngilizce seviyelerini belirliyoruz. Öğrenim sürecinin sağlıklı devam edebilmesi için başlangıç noktasının önemli olduğuna inanmaktayız.

Seviye tespitinden sonra, onlara uygun ders materyallerini, onların  kullanımına açıyoruz. Ders materyalleri, Oxford University Press tarafından online eğitim için özel tasarlanmıştır. Bu saygın kurumun ders materyallerini öğrencilerimizin kullanımına sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Dokümanlar üzerinden dil bilgisi pratikleri yürütebilen öğrencilerimiz, ödevlerini yine bu kaynaklar üzerinden tamamlama şansına sahip oluyor. Böylece öğrencilerimizin İngilizce öğrenme süreçleri intensif ve kalıcı bir hal alıyor. 

Flalingo Kurs Modu ve Rahat Mod ile Ders Takip

Flalingo, derslerine katılım gösterirken öğrencilerin talepleri doğrultusunda karar verecekleri bir sistem sunuyor. Bu sistemde mevcut olan 2 mod; “Kurs Modu” ve “Rahat mod” olarak panelde yer alıyor. Böylece derse girmeden önce öğrenciler kendi önceliklerine uygun bir modu seçerek derse giriş yapabiliyor.

Kurs Modu

Dil öğrenirken disiplinli ilerlemek isteyen öğrenciler, rastgele olmayan ve belli bir çizelgeye bağlı kalan dersleri talep etmektedir. Konuşma pratiği yapmanın yanı sıra kurs modu ile dil üzerine çalışmak artık mümkün. Derslerde daha kapsamlı bir planla ilerlemek isteyen bu öğrenciler için dökümanlarımız kullanıma açık. Oxford Bookshelf üzerinden onlara tanımladığımız şifrelerle giriş yaparak ders konuları özelinde alıştırmalar ve pekiştirmeler yapabilirler. Böylece dil öğrenmek onlar için daha profesyonel bir süreç haline gelir. 

Rahat Mod 

Konuşma odaklı öğrencilerin tercihlerine bağlı kalarak hazırlanmış bir özelliktir. Örneğin, yurt dışı seyahatlerine çıkarken dil konusunda daha özgüvenli olmak isteyen öğrencilerin tercihi Rahat mod olabilir. İngilizce konuşmaya ağırlık vermek isteyen öğrencilerimiz rahat mod seçeneği ile ders talebinde bulunabilirler. Böylece kendilerini ödevler ve kitaplar ile boğulmuş hissetmezler. Vakitlerini sıkıştırmak pahasına okuma yapmak ya da kelime ezberlemek gibi teferruatlarda boğulmazlar. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla konuşma pratiği yaparlar. 

Rahat mod ve Kurs modu, tüm öğrencilerimizin seçme hakkına sahip olduğu özelliklerdir. Yani öğrencilerin, başlangıçta birini seçmiş olmaları diğerinden tamamen vazgeçtikleri anlamına gelmez. Kendilerini uygun hissettikleri durumlarda bir diğerine geçiş yapabilmeleri engel teşkil etmez. Örneğin öğrencinin stresli hissettiği bir zaman diliminde kurs modu yerine rahat modunu seçmesi onun için daha doğru bir tercih olabilir. Böylece o dersten kaçmak yerine, öğrencimiz İngilizce pratiği yapmış olur.

Kişiye Özel FLAI Raporu

Flalingo ile İngilizce derslerinde, adeta üçüncü bir göz gibi sizi takip eden yapay zeka sistemi “FLAI”. Ve İngilizce öğretmenlerimiz sayesinde sistematik ilerlemek daha kolay hale geliyor. Bu sistem doğrultusunda yapay zeka derslerde gösterdiğiniz performansa yönelik bir rapor sunuyor. Rapor genel geri bildirim, dil bilgisi kullanımı ve kelime bilgisi ölçütlerini kapsıyor. Genel rapor kısa özet halinde; kişiye özel hazırlanmış notlar, öneriler ve hatırlatmadan oluşur. Dilbilgisi raporu ise konuşurken yaptığınız gramer hatalarını gösterir. Bir diğeri de kelime bilgisi içeren bölümdür: bu kısımda eğer anadiliniz İngilizce olsaydı ders boyunca kullandığınız kelimelerin yerine hangi kelimeleri kullanabileceğinize yönelik tavsiyeler de bulunur. Tüm bunlar bile başlı başına takip etmesi zor bazı parametrelere sahipken FLAI’nın sanal asistanlığı bu hizmeti size sağlıyor. FLAI’nın çalışma prensibi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için konuda daha detayı bilgi veren yazımıza göz atabilirsiniz.

CEFR Uyumlu Sertifika ve Önemi

Öğrencilerimizin emeklerinin karşılıksız kalması son istediğimiz şey olabilir. Bu yüzden, onların sadece eğitim süreciyle ilgilenmekle kalmıyoruz. Eğitim sonrasında, kendilerini ispat edebilecekleri sertifika vermenin de bu sistemin bir parçası olduğuna inanıyoruz. CEFR onaylı sertifikayı eğitimini tamamlayan öğrencilerimize sunmak, bizim için gurur kaynağı.

İngilizce seviyesinin, iş başvurularında CV’de yalnızca bir madde olarak bulunmaması öğrencilerimize özgüven sağlayacaktır. Avrupa Ülkeleri standartlarında bir sertifika sahibi olmak Flalingo öğrencilerini, rakiplerinden 1-0 öne geçirir.

Gelişmiş Kurs Takip Sistemi ile İngilizce Öğrenelim

Günümüz dünyasında, İngilizcenizi geliştirebileceğiniz kaynakları doğru kullanabilmek için planlı olmak şart. Bu planı takip edebilme becerisi ise özgüven pekiştirmenin altın kuralı. Biz Flalingo ailesi olarak, dil öğrenme noktasında, özgüvenini geliştirmek isteyen öğrencilerimizin ihtiyaçlarının farkındayız. Onlara özel nitelikli hizmet sağlamak için gelişmiş kurs takip sisteminin geliştirdik. Bu sistem sayesinde, başardıklarınızın farkında olabilirsiniz. Böylece, motivasyon kaybı yaşamazsınız. Sonuçta, hedefinize sağlam ve bilinçli adımlar ile ulaşmış olursunuz. Bu noktada, sizler de gelişmiş kursa takip sistemi ile İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Flalingo ailesine bekleriz.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Sağlık Çalışanları İçin Medikal İngilizce Hakkında Her Şey!

Read More
Online English with Flalingo

Özel İngilizce Öğretmeni Arayanlara “Birebir” Çözüm Flalingo’da!

Read More
Online English with Flalingo

Online İngilizce Uygulaması Flalingo’da Eğitmen Seçimi

Read More