Flalingo
Online English with Flalingo

İngilizceye Yeni Başlayanlar İçin Flalingo

Flalingo 30.04.2024

İngilizce küresel bir dil olması sebebiyle artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Bu da hepimizi İngilizce öğrenmeye ya da mevcut İngilizcemizi ilerletmeye itiyor. Çağın ilerlemesiyle altın kadar değerli olan dil, kendine yatırım yapmak isteyenler için ideal bir yol haline geliyor. 

Eğitim hayatımızda önem vermediğimiz, sadece geçer not almak için çabaladığımız İngilizce’nin aslında ne kadar değerli olduğunu yeni fark ediyoruz. Bu farkındalığa ulaştığımızda geç kaldığımızı düşünüyoruz. Sıfırdan İngilizceye başlamak imkansız gibi geliyor. Ama öğrenmeyi kafaya koyduktan sonra önümüzde ne durabilir? Siz de sıfırdan İngilizce öğrenmek istiyorsanız en doğru yerdesiniz.

İçindekiler 

1. Sıfırdan İngilizce Öğrenmek

1.1. Sıfırdan Online İngilizce Eğitimi

2. Peki Flalingo Nedir?

3. Flalingo ile Sıfırdan İngilizceye Başlama Sebepleri

3.1. Deneme Dersi

3.2. Yapay Zeka Desteğiyle: FLAI Raporu

3.3. En Doğru Eğitmenden En Verimli Dersler İçin: Akıllı Öğretmen Algoritması

3.4. Oxford Kaynakları

3.5. Müşteri Hizmetleri: 5 Yıldızlı

3.6. Ders Kaydı

4. Sıfırdan İngilizce’ye Başlayanlar İçin Flalingo Ders Paketleri

5. İngilizce’yi Sıfırdan Öğrenenleri Flalingo Düşünür!

Sıfırdan İngilizce Öğrenmek

Sıfırdan İngilizce öğrenmek ne kadar korkutucu gelse de aslında öyle değildir. İngilizceyi hiç bilmemek, yanlış ve eksik bilmekten daha iyidir. Temeli sağlam atıldıktan sonra ne İngilizce öğrenmenin önünde engel olabilir ki? 

İngilizceyi uzman eğitmenler, kaliteli kaynaklar, iyi bir İngilizce kursuyla öğrenmeye başladığınızda siz bile sonuca inanamayacaksınız. “Ben tüm bunları kapsayan İngilizce kursunu nereden bulayım” diyorsanız bu yazıyı okumaya devam edin. Çünkü biz sizin için o işi de hallettik.

Sıfırdan Online İngilizce Eğitimi

Online İngilizce eğitimi, internetin gelişmesiyle birlikte daha erişebilir konuma geldi. Bu erişebilirlik her kesime hitap eder ve onların hayatları oldukça kolaylaştırır. Online İngilizce öğrenmek, kolay erişebilirlik, esneklik gibi şanslar sunar. Ayrıca çeşitli interaktif dersler ve materyaller sayesinde öğrenciler, İngilizce becerilerini daha etkili şekilde geliştirir. En önemlisi, uzman İngilizce eğitmenleri tarafından dil öğrenme imkanı verir. Bu nedenle, online İngilizce, her yaş aralığındaki insanlara etkili ve erişebilir bir eğitim sunar.

Sıfırdan İngilizceye başlamak uzun bir süreçtir. Özel hayatı aksatmadan İngilizce öğrenmek online İngilizce eğitimi ile mümkündür. Flalingo, sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler için en doğru adrestir. Esnek ders paketlerinin yanı sıra birçok artısı vardır.

Peki Flalingo Nedir?

Flalingo, birebir online İngilizce dersleri sağlayan bir platform olarak öne çıkıyor. Dersler, öğrenci tarafından seçilen uzman eğitmenlerle Oxford kaynakları aracılığıyla işlenir. Ders sonu FLAI raporu ile İngilizce eğitimi desteklenir. Flalingo, esnek ders paketleriyle hayatınızı değiştirmeye gerek kalmadan İngilizce öğrenmenize yardımcı olur.

Flalingo ile Sıfırdan İngilizceye Başlama Sebepleri

Flalingo, etkili ve verimli şekilde sıfırdan İngilizce öğrenmenize destek olur. Flalingo’nun İngilizce öğretmek dışında süreci sizin için nasıl kolaylaştırdığından bahsedelim. 

1. Deneme Dersi

Flalingo’dan ders paketi almadan önce işleyişi görmek için 100₺ karşılığında 25 dakikalık bir deneme dersi alabilirsiniz. Sıfırdan İngilizce öğrenmek istiyorsanız bu süreci görmek için çok iyi bir seçenektir. Ayrıca deneme dersinden memnun kalmazsanız paranız iade edilecektir. 

2. Yapay Zeka Desteğiyle: FLAI Raporu

FLAI, ders sonunda öğrencilere dersin işlenişi hakkında rapor sunar. Bu rapor sayesinde gelişiminizi günlük olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca yanlışlarınızı görmenize yardımcı olarak eksik olduğunuz konularda ödevler verir. Bu sayede yanlışlarınızı anında fark edip daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Sıfırdan İngilizce öğrenirken yazılı bir ders raporunuzun olması size büyük avantaj sağlayabilir.

3. En Doğru Eğitmenden En Verimli Dersler İçin: Akıllı Öğretmen Algoritması

Akıllı Öğretmen Algoritması, tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize yönelik listelenmektedir. Bu sayede size hitap eden öğretmeni bularak öğrenim sürecini hızlandırabilir ve daha verimli hale getirebilirsiniz. Sıfırdan İngilizce öğrenirken ihtiyaçlarınızı karşılayacak uzman eğitmenlerle ders işlemek süreci kolaylaştırır.

4. Oxford Kaynakları 

Oxford University Press, alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından yazılmış yayınlardır. Bu kaynaklar sadece dil bilgisini değil aynı zamanda okuma, yazma, dinleme ve konuşma yeteneklerini de aynı ölçüde geliştirmeyi amaçlar. Bu kaynaklar, ders ve çalışma kitabı olarak Flalingo öğrencilerine sunulur. 

Oxford kaynaklarına Flalingo sisteminden 7/24 ulaşabilirsiniz. Oxford kaynaklarının her seviyeye ait farklı kitaplarının olması süreci kolaylaştıracaktır. İngilizceyi sıfırdan Oxford kaynaklarıyla öğrenmek sağlam adımlarla ilerlemenizi destekleyerek sizin için süreci rahatlatacaktır. 

5. Müşteri Hizmetleri: 5 Yıldızlı

Flalingo Müşteri Hizmetleri, en ufak sorunuza bile yanıt bulur. Hızlı ve çözüm odaklı geri dönüşler vererek süreci kolaylaştırır ve sizi hayattan soğutmaz. 

6. Ders Kaydı

Dersler kayıt altına alındığı için takıldığınız yerde tekrar izleyebilirsiniz. Bu da hem aradığınız cevabı bulmanıza hem de sıfırdan İngilizce öğrenirken kaçırdığınız yerleri yakalamanıza yardımcı olabilir. 

Sıfırdan İngilizce’ye Başlayanlar İçin Flalingo Ders Paketleri

Flalingo paketleri, öğrencilerini düşünerek en verimli ve esnek olabilecek şekilde tasarlanmıştır. 

Ders paketleri, 1, 3, 6, 12 ay haftada 1, 3, 5, 7 gün seçenekleriyle kullanıcılara sunulmaktadır. Kaç gün ve ay ders alacağınızı seçtikten sonra, 25 veya 50 dakikalık derslerle seçtiğiniz paketi özelleştirebilirsiniz.  Ayrıca Flalingo, 12 aylık paketlerde birebir derslere ek 3 günlük ders paketi alanlara 1, 5 günlük ders paketi alanlara 2 gün online grup dersi imkanı sunuyor. 

Sıfırdan İngilizceye başlamak zaman gerektiren bir süreçtir. Öğrenmeyi hızlı ve etkili şekilde gerçekleştirmek için süreklilik önemlidir. Eğer siz de sıfırdan İngilizce öğrenmeye başlamak istiyorsunuz gözünüz korkmasın. Sadece sizler eğitim paketi seçerken 3 ya da 6 ay seçenekleri yerine 12 ay seçeneğini seçerek hem eğitim sürecini uzun bir zamana yaymış olursunuz hem de ders paket fiyatlarının avantajlarından yararlanabilirsiniz.

İngilizceyi Sıfırdan Öğrenenleri de Yine Flalingo Düşünür! 

Özetle Flalingo, İngilizceye yeni başlayan öğrenciler için etkili bir öğrenim süreci sağlar. Sıfırdan İngilizce öğrenmeye başlarken, tek düşünmeniz gereken şey hangi günler ve ne kadar süre ders almanız gerektiğidir. Geriye kalan her detayı Flalingo sizin için planlar. Akıllı öğretmen algoritmasıyla, FLAI raporlarıyla, Oxford kaynaklarıyla desteklenen eğitim süreci en etkili öğrenimi sağlamaya hedefler.

Bu yüzden Flalingo ile başlamak İngilizce öğrenme sürecini kolaylaştırır. Hedeflerinize daha hızlı ve etkili şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızı açarak derse katılmak! Gerisini Flalingo sizin için planlayacak ve en yüksek verimi almanızı sağlayacak. Eğer siz de sıfırdan İngilizce öğrenmek istiyorsanız Flalingo tüm süreci sizin için kolaylaştırmak için burada!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

TOEFL Sınavına Yakın Takip: 4 Hamlede TOEFL Sınavında Nasıl Başarılı Olunur?

Read More
Online English with Flalingo

Online İngilizce Uygulaması Flalingo’da Eğitmen Seçimi

Read More
Online English with Flalingo

Sağlık Çalışanları İçin Medikal İngilizce Hakkında Her Şey!

Read More