Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo ile Verimli Dersler

Flalingo 03.05.2024

Çağımız, her gün gelişmeye devam ediyor ve gerisinde kalmamak için ona ayak uydurmamız gerekiyor. Artık sadece ana dilimizi konuşarak hayatımızı ilerletemiyoruz. Özellikle küresel bir dil olan İngilizce’yi öğrenmeden hem okulda hem işte hem de başka bir yerde diğerlerinin gerisinde kalıyoruz. Durum böyle olunca çoğumuz zamandan tasarruf ederek hayatın olağan akışını bozmayan online İngilizce kurslarına yöneliyoruz. 

Siz de arayışını Flalingo ile sonlandırdıysanız, şanslı kesimdensiniz demektir. Çünkü Flalingo ile İngilizce öğrenmek bu süreci daha etkili ve verimli olarak geçirmenizi sağlayacaktır. Şimdi bilmeyenler için Flalingo ile online İngilizce öğrenme sürecinin nasıl ilerlediğinin üstünden geçelim.

İçindekiler

1. Flalingo ile İlk Temas

2. Flalingo ile Online İngilizce Eğitimi Almanın Verim Sağlayan Yönleri Nedir?

3. Flalingo ile Derslerinizin Verimli Geçmesi İçin Neler Yapabilirsiniz?

3.1. Ders Sırasında Verimliliği Nasıl Arttırabilirsiniz?

3.2. Ders Dışında Gelecekteki Derslerin Verimliliğini Nasıl Arttırabilirsiniz?

4. Sonuç: En Büyük Destekçiniz Flalingo!

Flalingo ile İlk Temas

Flalingo ile online İngilizce öğrenmek artık korkulacak bir konu olmaktan çıkıyor. Flalingo, öğrencisine İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini ilerletmek için en rahat zemini hazırlıyor ve sunuyor. Hangi eğitim paketini alacağını, sistemin nasıl işlediğini, derslerin nasıl bir ortamda gerçekleştirildiğini görmek için deneme paketi alarak bilinçli bir şekilde ilerliyorsunuz.

Deneme dersinden istediğiniz verimi aldıysanız süreci daha ileri taşımak için uzman eğitmenler ya da FLAI raporu aracılığıyla seviyenizi öğrenerek size uygun paketi belirledikten sonra tam anlamıyla Flalingo ailesine katılmış olursunuz. Akıllı öğretmen algoritmasıyla size en uygun öğretmeni seçerek derslere başlarsınız. Dersler, 7/24 ulaşılabilen Oxford kaynaklarıyla desteklenir. Yapay zeka destekli eğitim koçu FLAI, dersten sonra dersin işlenişi hakkında rapor sunar. Raporun içeriği oldukça kapsamlı olduğu için öğrenme sürecinizi rahatlatarak öğrencilerinin derslerinin verimli geçmesini sağlar.

Sunulan bu özellikler, Flalingo öğrencilerinin derslerinin verimli bir şekilde işlenmesine yardımcı olur. Şimdi Flalingo ile online İngilizce eğitimi almanın verim sağlayan yönlerini sıralayalım. Unutmayın bunlar Flalingo tarafından derslerin verimli geçmesini sağlayan yönlerdir. Sizin kendi kendinize, derslerinizin verimli geçmesi için neler yapabileceğinizi yazıyı okumaya devam ederek görebilirsiniz. 

Flalingo ile Online İngilizce Eğitimi Almanın Verim Sağlayan Yönleri Nedir? 

  1. Flalingo, akıllı öğretmen algoritmasıyla sizin ihtiyaçlarınıza uygun öğretmenleri listeleyerek size en uygun olanı bulmanıza yardımcı olur. 
  2. Tüm dersleri aynı öğretmenle birlikte devam edebilmenize olanak sağlar.
  3. Oxford kaynaklarının her seviye için ayrı kitabının bulunması sayesinde zorlanmadan İngilizce öğrenmenize yardımcı olur.
  4. Müşteri hizmetleri, 7/24 ulaşılabilir olmasıyla her türlü sorunuza yanıt bularak sizlere yardımcı olur.
  5. Dersler kaydedildiği için takıldığınız konudaki dersi tekrar edebilmenizi sağlar.
  6. FLAI raporu sayesinde ilerlemenizi takip ederken, yanlışlarınızı ödevlerle pekiştirmenize yardımcı olur.

Flalingo ile Derslerinizin Verimli Geçmesi İçin Neler Yapabilirsiniz?

Biraz yukarıda Flalingo’nun derslerin verimli geçmesi için geliştirdiklerinden bahsetmiştik. Şimdi siz derslerinizin verimli geçmesi için neler yapabilirsiniz buna dair ipuçlarını aktaralım.

Ders Sırasında Verimliliği Nasıl Arttırabilirsiniz?

  • Derslere aktif katılım sağlayarak öğretmen öğrenci etkileşimini arttırabilirsiniz. Bu sayede hem kendinize güveniniz gelir hem de derslerden daha çok verim alırsınız. 
  • Ders sırasında dikkatinizi dağıtacak unsurları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu şekilde aklınız sadece İngilizce öğrenmekte olacaktır. Bu sayede dersin verimi de artacaktır.
  • Ders sırasında önemli kısımları ve kelimeleri not alabilirsiniz. Daha sonra tekrar etmenize kolaylık sağlayacaktır. Bildiklerini pekiştirmek ileri zamandaki derslerin verimli geçmesine yardımcı olacaktır.
  • Ders sırasında anlamadığınız yerleri sormaktan çekinmeyin. Konuyu tam anlamıyla anlamak dersin pekiştirilmesine ve verimli geçmesine yarar sağlayacaktır.

Ders Dışında Gelecekteki Derslerin Verimliliği Nasıl Arttırabilirsiniz? 

  • Dersleri haftada bir ya da iki kez geçmişe dönük tekrar edebilirsiniz. Tekrar etmek, ilerleyen konularda sorun yaşamanızı engelleyecektir. Bu sayede unuttuğunuz ya da kaçırdığınız noktaları yakalarsınız. Aynı zamanda diğer derslerin verimli geçmesini de sağlayabilirsiniz.
  • İlginizi çekebilecek konularda İngilizce podcast dinleyerek dilin kullanımına ve aksanlara karşı kulak aşinalığı geliştirebilirsiniz. Rahat mod seçeneğiniyle ders dışında anlamadığınız kalıpları eğitmeninize sorarak İngilizce derslerinden en yüksek verimi alabilirsiniz.
  • Altyazılı dizi ya da film açarak kelime dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde rahat mod seçeneğini kullanarak kelimeleri eğitmeninizle tartışabilirsiniz.
  • FLAI raporunu önemseyin. Gelişiminizi takip etmek oldukça önemlidir. Ayrıca hatalarınızı zaman kaybetmeden öğrenmenize yardımcı olacaktır. Hatalarınızı geçmiş dersleri izleyerek öğrenebilirsiniz bu sayede ders saatinden kaydetmemiş olursunuz bu şekilde dersin verimli geçmesini sağlayabilirsiniz.
  • FLAI’ın hatalarınızdan oluşturduğu ödevi yaparak yanlışlarınızı düzeltebilirsiniz. 
  • Kendi kendinize okuma, yazma ve dinleme alıştırmaları yapabilirsiniz. Ders esnasında daha hızlı olmanızı ve kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayabilir. Böylelikle dersin verimli geçmesine yardımcı olursunuz.
  • Bulunduğunuz seviyeden ulaşmak istediğiniz seviyeye ne kadar yaklaştığınıza göz atarak kendinizi motive edebilirsiniz. İlerlemenizi fark ederek, derslere katılmak aldığınız verimi arttıracaktır.
  • 7/24 ulaşılabilir Oxford kaynaklarına göz atarak bir sonraki derse hazırlanabilirsiniz. Bu da ders esnasında daha aktif ve etkileşim içinde olmayı sağlayarak dersin verimini arttırabilirsiniz.
  • Ayrıca dersten önce internet bağlantınızı kontrol ederek, ders esnasında herhangi bir kesinti yaşayarak dersin verimini düşürmesini engelleyebilirsiniz.

Sonuç: En Büyük Destekçiniz Flalingo!

Sonuç olarak, online İngilizce kursu Flalingo en etkili ve verimli dersleri sizlere sunmak için çalışır. Ama İngilizce öğrenmek sadece dersle olabilecek bir şey değildir. Sadece ders almakla İngilizce öğrenilseydi şu an zaten hepimiz farklı yerlerde olurduk. Bu yüzden sizlerde kendinize bir şeyler katarak Flalingo’dan en yüksek verimi almaya çalışabilirsiniz. Unutmayın emek olmadan yemek olmaz! 

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Flalingo Öğrenci İndirimi: Flalingo’dan Eğitime Tam Destek

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo Olarak 2024'te Breakthrough Edtech Ödülü'nü Kazandık!

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo’da Derslere Nasıl Bağlanılır?

Read More