Flalingo
Online English with Flalingo

Online İngilizce Uygulaması Flalingo’da Eğitmen Seçimi

Flalingo 16.05.2024

Bu yazımızda online İngilizce uygulaması Flalingo’da eğitmen seçimini ele alacağız. Bu yazıyı ele almamızın sebebi, kendinize en uygun eğitmeni bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Çünkü biz Flalingo olarak, sizlerin online İngilizce eğitimden maksimum verimi almanızı istiyoruz. Sizlere bir şey katamayacak eğitmenlerle çabalayıp durmak yerine, Flalingo’nun uzman eğitmenleriyle size sunabileceği birçok özellik bulunmaktadır. Peki eğitmen seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz, nasıl bir yol izlemeliyiz sizlere öneri sunalım.

İçindekiler

1.Flalingo Öğretmenleri Kimlerdir?

2. Flalingo’da Eğitmen Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

2.1.Akıllı Öğretmen Algoritması

2.1.1. Sıfırdan Başlayanlar İçin Eğitmen Seçimi

2.1.2. İş İngilizcesi Öğrenmek İsteyenler için Eğitmen Seçimi

2.1.3. İngilizcesini İlerletmek İsteyenler için Eğitmen Seçimi

2.1.4. Grup Derslerine Katılmak İsteyenler için Eğitmen Seçimi

3. Flalingo’nun Eğitmenleri Herkese Uyum Sağlar!

Flalingo Öğretmenleri Kimlerdir?

Online İngilizce uygulaması Flalingo eğitmenleri oldukça titizlikle seçilmiş kişilerdir. Anadili İngilizce olan eğitmenlerin diplomasının olmasına, TEFL/TESOL/CELTA sertifikalarından birine sahip olmasını zorunlu kılıyor. Yani hem diplomaya hem de sertifikasının olmasına dikkat ediyor. Ayrıca bir yıldan fazla öğretim deneyimi bekliyor. Flalingo öğrencilere en iyi İngilizce öğrenme deneyimini sunmak için ince eleyip sık dokuyor. 

Flalingo’da Eğitmen Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Online İngilizce uygulaması Flalingo’da eğitmen seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz, artık bunu konuşalım. İngilizce öğrenme ihtiyacına ve gereksinimlerine göre gelişimini desteklemeye uygun bir eğitmen seçmek oldukça önemlidir. Bu doğrultuda birkaç fikirimizi sizlere sunmak istiyoruz. 

Akıllı Öğretmen Algoritması

Flalingo’nun size en uygun öğretmeni bulmanız için sunduğu Akıllı öğretmen algoritması, online İngilizce öğrenme ihtiyacınıza uygun eğitim almanızı sağlamayı amaçlar.

1- Flalingo uzman eğitmenlerle eğitim hayatına devam ettiği için akıllı öğretmen algoritmasına güvenerek, İngilizce öğrenme ihtiyacınıza göre daha fazla katkı sağlamasını sağlayabilirsiniz.

2- Her öğrencinin farklı öğrenme tarzları olduğunu düşünürsek aynı şekilde eğitmenlerin de farklı öğretme tarzı olabilir. Akıllı öğretmen algoritması sayesinde seçtiğiniz öğretmenin öğrenme tarzınıza uygun olmaması durumunda bir sonrakini seçerek devam edebilirsiniz. 

3- Online İngilizce uygulamasında aynı eğitmenle devam etmek, birçok öğrencinin beklediği bir özelliktir. Öğretmenin öğrencisini tanıması, öğrenme tarzını bilmesi ve güven ortamının oluşması açısından önemlidir. Flalingo platformunun aynı öğretmenle eğitim sürecine devam etme imkanı tanıması, öğrencilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Sıfırdan Başlayanlar için Eğitmen Seçimi

Flalingo ile sıfırdan başlayanlar için eğitmen seçimi yaparken İngilizce altyapısı olan öğrencilerden farklı bir yol izlemelerini öneriyoruz. Bu yol, anadilinizi bilen eğitmenlerle başlamanızdır. İlk başladığınızda temel iletişimi sağlayabilmek için ve temel konuları öğrenirken yanlış anlaşılmalara yer vermemek için oldukça önemli bir noktadır. Böylece yabancı eğitmenlerle ders işlerken daha özgüvenli ve bilgili olursunuz. Bunu bir zorunluluk olarak görmeyin, bu sadece İngilizceyi daha etkin ve hızlı öğrenmeniz için bir öneri. Eğer bu konuyla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, tek tıkla ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sınav İngilizcesini Geliştirmek İsteyenler için Eğitmen Seçimi

Online İngilizce uygulaması Flalingo, hazırlık sınavı, IELTS, TOEFL vb. sınavlar için İngilizcesini geliştirmek isteyenler için ideal bir yerdir. Akıllı öğretmen algoritması sayesinde sınav İngilizcesini geliştirmeye yönelik uzman eğitmeninizi bularak ilerleyebilirsiniz. Bu sayede Flalingo öğrencileri, alanında uzman eğitmenler tarafından sınav stratejileri, sınav stresini yönetme gibi konularda bilgilendirilirler. Bu sayede uzman eğitmeninizden hem İngilizce eğitimi alırken hem de sınav stresini yönetmeyi öğrenebilirsiniz.

İş İngilizcesi Öğrenmek İsteyen için Eğitmen Seçimi

Flalingo, iş İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınız ve gereksinimlerinize uygun öğretmeni bulmak için akıllı öğretmen algoritmasını kullanarak ilerlemeniz nokta atışı yapmanızı sağlayacaktır. Listelenmiş halde kullanıcılara sunulan eğitmenler, sizin seçimize bırakılmaktadır. Zaten gereksinimlerinize uygun olanlar listelendiği için en baştan birini seçerek ilerleyebilirsiniz. Eğer eğitmenle ilgili çekinceleriniz varsa bir sonraki derste farklı bir eğitmenle ilerleyebilirsiniz. Öğretmeninizden memnun kalmanız durumunda aynı eğitmenle kurs süresi boyunca ders işleyebilirsiniz. Flalingo sizin en iyi eğitimi alabilmeniz için çalışıyor.

İngilizcesini İlerletmek İsteyenler için Eğitmen Seçimi

Bu uygulamalar sadece yukarıdaki amaçlara mı hizmet ediyor? Tabii ki de hayır. İngilizce bildiği halde bir üst seviyeye taşımak isteyenler de Flalingo’da yerini alıyor. Durum böyle olunca, üst dil seviyesinde hem konuşma pratiği yapabileceğiniz hem de dilbilgisi gibi İngilizce becerilerini geliştirebileceğiniz uzman eğitmenlerle ilerlersiniz. İngilizce seviyelerine göre ayrılmış uzman eğitmenler, akıllı öğretmen algoritmasına göre sıralanır ve sizin seçiminize sunulur. 

Grup Derslerine Katılmak İsteyenler için Eğitmen Seçimi

Bildiğiniz gibi Flalingo grup dersleri, 12 aylık aboneliklere özel ek ücret talep etmeden sunulan bir özelliktir. Ayrıca Flalingo grup dersleri eğitmenleri, kadrolu eğitmenlerden oluşmaktadır. Flalingo’nun bünyesinde bulunan eğitmenlerimiz en iyi eğitimi sunabilmek için çalışmaktadır. Yani grup dersi eğitmenlerimiz seçilmiş kişilerden oluşur. Bu sayede uzman öğretmenler eşliğinde, İngilizce seviyenizde bulunan öğrencilerle ders işleme olanağı sağlıyoruz . Eğitmenlerimiz alanında uzman olduğu için her seviyeye uygun,sizleri hüsrana uğratmayacak şekilde beklentilerinizi karşılayacaktır.

Flalingo’nun Eğitmenleri Herkese Uyum Sağlar!

Bu yazımızda online İngilizce uygulaması Flalingo’da eğitmen seçimlerinden bahsettik. Eğitmenlerimizin alanında yetkin ve uzmanlardır. Sıfırdan İngilizce, iş İngilizcesi, sınav İngilizcesi gibi İngilizceyle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü konuda size yardıcı olabilecek eğitmenlerimiz mevcut. Biz öğrencimize online İngilizce eğitimi sunuyorsak en iyisini vermek zorundayız. Çünkü sizler, biz Flalingo’ya güvenerek aramıza katıldınız ya da katılmayı düşünüyorsunuz. Merak etmeyin, eğitmenlerimizi titizlikle seçerek sizlere sunuyoruz. Onlarda size en iyisini vermek için çabalıyor. Son olarak tekrar hatırlatmamız gerekirse, eğitmen seçimlerinde akıllı öğretmen algoritmasına güvenerek ilerleyebilirsiniz. Sizin ihtiyaç ve gereksinimlerinizi karşılayacak eğitmeni bulmanıza yardımcı olacaktır. Flalingo ile hala tanışmadıysanız tek tıkla kayıt olun!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Ezber Bozan Online İngilizce Platformu: Flalingo

Read More
Online English with Flalingo

Online İngilizce Öğrenirken Yapılan Hatalar ve Çözümleri

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo'da Hangi Paketi Tercih Etmelisin? Öğrenci Yorumlarıyla

Read More