Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo'da Hangi Paketi Tercih Etmelisin? Öğrenci Yorumlarıyla

Flalingo 29.04.2024

Online İngilizce kursu Flalingo’nun ders paketlerini incelediğimizde birçok seçenek olduğunu görüyoruz. Peki bu kadar seçenek varken bana en uygun Flalingo paketini nasıl bulacağım? Bu yazıda, hangi sıklıkla dersler almanız gerektiğini seçmenize yardımcı olacağız. Ayrıca, eşsiz özellikler sunan bu paketleri deneyen öğrencilerin yorumlarıyla da sizi nasıl bir online İngilizce deneyimi beklediği hakkında bilgilendiriyor olacağız. Hazırsanız başlıyoruz:

Dünyanın 32 ülkesinden birçok kullanıcı, Flalingo ile İngilizce öğrenmeyi tercih ediyor. Flalingo’nun her ihtiyaç ve hedefe hitap eden avantajlı paketlerini siz de kendiniz deneyimleyebilir ve bize görüşlerinizi iletebilirsiniz.

İçindekiler:

  1. Flalingo Paketlerini Yakından Tanıyalım
  2. Kendime En Uygun Flalingo Paketini Nasıl Seçebilirim?
  3. Flalingo Öğrenci Deneyimi: Flalingo’yu ve Özelliklerini Bir de Gerçek Kullanıcılardan Dinleyelim
  4. Siz de Paketlerden Birini Seçip Flalingo Deneyimlerinizi Paylaşabilirsiniz

Flalingo Paketlerini Yakından Tanıyalım

Flalingo, kullanıcılarına haftada kaç ders ve kaç dakika pratik yapmak istediklerini sorarak cevaplarına göre 4 farklı online İngilizce ders paketi sunuyor. 25 veya 50 dakikalık ders sürelerinden bir seçim yapabilir, haftada 1 ila 7 ders almayı tercih edebilirsiniz. 

Ayrıca Flalingo, hedeflerinize göre ders paketleri sunuyor. Örneğin, kısa süreli hedefler için 3 aylık paketi seçerek başlayabilirsiniz. Daha kesin sonuçlar ve bütün özelliklere erişebilmek için de 12 aylık paketi seçmenizi öneririz. Eğer hangi paketi seçeceğinize karar veremiyorsanız Flalingo size en uygun paketi oluşturabiliyor. Bunun için de kayıt olmanız ve Flalingo danışmanlarından yardım istemeniz yeterli. 

Flalingo’nun sunduğu indirim fırsatları sayesinde de bu paketlere çok daha avantajlı fiyatlarla erişebilirsiniz. İndirim fırsatlarını kaçırmamak için Flalingo’ya kayıt olmanız yeterli.

Kendime En Uygun Flalingo Paketini Nasıl Seçebilirim?

Hangi Flalingo paketini tercih edeceğinizi seçmeden önce kendi ihtiyaçlarınızı, hedeflerinizi ve hangi alanda gelişmek istediğinizi belirlemenizi öneririz. Örneğin, İngilizce seviyesi başlangıç aşamasındaki kullanıcılar haftada 3 gün katılabileceği 50 dakikalık dersler tercih edebilir. Daha yoğun ve hızlandırılmış bir ders planı tercih edecekler haftada 5 gün katılabileceği 50 dakikalık derslerden faydalanabilir. Öte yandan, yeterince İngilizce temeli olduğunu düşünen kullanıcılar, haftada 1 gün katılabilecekleri konuşma derslerinden yararlanabilir ve spesifik alanlara yoğunlaşabilir. 

Flalingo Paketlerini Benzersiz Yapan Özellikler

Flalingo paketleri, sadece kendilerinin sunduğu çeşitli özelliklerle de çok daha cazip hale geliyor. Bu özelliklere kısaca değinecek olursak:

FLAI, Yapay Zeka ile İngilizce Öğretim Koçu

Yapay zekadan faydalanan bu özellik sayesinde derslerinizde ve ödevlerinizde yaptığınız hataları net şekilde görebilir, sunulan raporlar ve geri dönüşler sayesinde gelişiminizi takip edebilirsiniz. 

Akıllı Öğretmen Seçme Algoritması

Flalingo, sorduğu detaylı sorularla ihtiyaçlarınıza en uygun öğretmeni bulabiliyor. Algoritmanın size seçtiği uzman bir öğretmenle siz de hemen eğitime başlayabilirsiniz. Diğer uygulamalardan farklı olarak seçtiğiniz öğretmenle bütün derslerinizi işleme fırsatına da sahipsiniz.

Kurs Modu ve Rahat Mod Seçenekleri

Flalingo’nun sunduğu bir başka benzersiz özellik de iki farklı ders formatı üzerinden ilerleyebiliyor olmanız. Kurs modu ile genel İngilizce becerilerinize yoğunlaşırken rahat mod ile düzenli konuşma pratikleri yapabilirsiniz. Bu formatlar sayesinde kendinize daha kişiselleştirilmiş bir ders deneyimi oluşturabilirsiniz.

Oxford University Press Materyalleri

Flalingo, ders içinde ve ders dışında da Oxford University Press materyallerine sınırsız erişim sağlamanıza fırsat tanıyor. Derslerin uzman kaynaklardan işlenmesine dikkat eden platform, İngilizceyi doğru bir şekilde öğrenmenize oldukça önem veriyor. Ayrıca bu kaynaklar, her İngilizce seviyesi için de uygun.

Flalingo Öğrenci Deneyimi: Flalingo’yu ve Özelliklerini Bir de Gerçek Kullanıcılardan Dinleyelim

Peki, kullanıcıları Flalingo hakkında neler söylüyor? 32 farklı ülkeden Flalingo kullanıcısı çeşitli platformlar aracılığıyla deneyimlerinden bahsetti. Şimdi beraber Flalingo’nun özelliklerini bir de kullanıcılarımızdan dinleyelim.

Trustpilot’tan kullanıcılar Flalingo deneyimleri hakkında bunları söylüyor, gelin beraber Türkçeye çevirip kısaca neler söylemişler bakalım:

Flalingo bir hazine

Diğer çevrimiçi İngilizce uygulamalarını denedikten sonra Flalingo bir hazine! Kapsamlı müfredat ve kaliteli materyaller sayesinde hiçbir taviz vermeden İngilizce becerilerimi adım adım geliştirdim. Öğretmenler çok yardımsever ve onlar sayesinde İngilizceyi konuşurken öğrendim. Bu işi biliyorlar.” 

Kullanıcı da ders materyallerinin kalitesini onaylıyor ve Flalingo’nun İngilizce seviyesini geliştirdiğini söylüyor. Flalingo’dan aldığınız her paket, profesyonel kaynaklara ders içinde ve ders dışında sınırsız erişim sağlamanızı sağlıyor. Ayrıca, siz de bu kullanıcı gibi konuşma becerilerinizi geliştirebilmek için Flalingo rahat mod ile eğlenceli ve rahat bir konuşma dersi yaratabilirsiniz. 

Flalingo İngilizcemi Geliştirdi, Çok Mutluyum

Flalingo'dan önce İngilizcem "Adın ne?" cümlesiyle sınırlıydı. Flalingo'dan 6 aylık paket aldım ve şu anda dördüncü ayımı dolduruyorum. Konuşma ve dinleme becerilerim artık büyük ölçüde gelişti. Bu mesajı yurt dışındaki tatilimden yazıyorum ve burada İngilizce konuşan insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyorum.”

6 aylık paketten yararlanan bu kullanıcı da konuşma becerilerinin oldukça geliştiğini söylüyor. Ayrıca, aldığınız her Flalingo modu hem rahat, hem de kurs modunu içeriyor. Böylece kurs modunda öğrendiğiniz genel İngilizceyi rahat mod ile konuşarak pekiştirebiliyorsunuz. 

Çocuklar için Harika

Küçük kardeşlerimi (5 ve 9 yaşlarında) kursa kaydettirdim ve gerçekten her şeyden memnun kaldım. Küçük olan hiçbir zaman derse katılmazdı, dikkati hep dağılırdı ama Dani Hanım onun dikkatini nasıl çekeceğini gerçekten biliyordu!”

Flalingo, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor. Çocuk eğitimde uzman öğretmenleriyle de öne çıkan Flalingo’dan bu kullanıcı da gayet memnun kalmış görünüyor.

Kullanan bir öğrenciyim

Flalingo İngilizce Platformunu son birkaç aydır kullanan bir öğrenciyim. İngilizcemi büyük ölçüde geliştirdim ve hatta son sınavımdan A+ aldım! Platformun kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli, ilgi çekici dersler bulunuyor. Bu uygulamayı İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederiz.”

Kullanıcı, tüm İngilizce becerilerinin oldukça geliştiğini söylüyor. İngilizce sınavlarına hazırlanan kullanıcıların da tercihi olan Flalingo, farklı sınav formatlarına göre kapsamlı bir eğitim sunabiliyor.

Siz de Paketlerden Birini Seçip Flalingo Deneyimlerinizi Paylaşabilirsiniz

Sonuç olarak Flalingo, benzersiz özellikleri ve ders paketleriyle aradığınız İngilizce kursu olabilir. Okuduğumuz yorumlara göre Flalingo kullanıcılarının çoğu uygulamadan memnun kalmış gibi görünüyor. Siz de Flalingo’nun sunduğu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız kayıt olmak oldukça basit. Eğer hangi dil paketini seçeceğinizi bilemiyorsanız da merak etmeyin, uzman öğretmenler ve eğitim danışmanları size en uygun paketi seçmenize yardımcı olacaktır. 

Siz de bu paketler ile kişisel ve özel bir İngilizce deneyiminden faydalanabilirsiniz.

 Flalingo’yu kendiniz de deneyimleyebilir, yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. İngilizce yolculuğunuzda bol şanslar dileriz!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Flalingo ile İş İngilizcesi Öğrenen Vizyonerlere Tavsiyeler

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo’da Derslere Nasıl Bağlanılır?

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo ile Yapay Zeka Teknolojisi Buluşuyor: FLAI

Read More