Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo Olarak 2024'te Breakthrough Edtech Ödülü'nü Kazandık!

Flalingo 07.06.2024

Online İngilizce eğitimi, dil öğreniminde norm haline geliyor, bunu hepimiz birlikte deneyimliyoruz. Bunu takiben de öğrenciler çevrimiçi platformlardan hızlı değişiklikler ve yenilikler beklerken, biz de Flalingo olarak kendimizi İngilizce eğitimini teknolojik uyumla daha verimli kılmaya adadık. Bugün, öğretim yöntemlerimizi teknolojiyle entegre etme çabalarımızın da otoriteler tarafından takdir kazandığını duyurmaktan gururluyuz.

Flalingo Breakthrough Edtech Ödülü'nü Kazandı

Flalingo, Eğitim Teknolojileri alanında Breakthrough Ödülü'nü kazandı. Eğitimi daha erişilebilir ve iyileştirilmiş hale getirmek için katkıda bulunan diğer tüm kazananları ve yarışmacıları tebrik ediyoruz.

Flalingo 2024 yılında Breakthrough tarafından "Yılın Dil Öğrenme İnovasyonu" ödülünü almaya hak kazandı. Flalingo olarak bugüne kadar eğitim verdiğimiz 90 bin öğrenciden, bize eşlik eden 2 bin eğitmenden ilham alarak pek çok başarıyı elde etmiştik. Ancak bu başarıların, Breakthrough Ödülleri ve jürisi tarafından da tanınması mutluluğumuzu arttırıyor. Bu vesileyle de Breakthrough organizasyonu ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Breakthrough Edtech Ödülleri Nedir?

Breakthrough Ödülleri, çeşitli alanlarda önemli ilerlemeler kaydeden şirketleri tanır ve dikkatli bir değerlendirme sonrası başarılarını taçlandırır. Bu ödüller ayrıca Yapay Zela, Finansal Teknoloji ve Siber Güvenlik gibi diğer sektörlerdeki liderleri de öne çıkarıyor. Bu sene de gelişmekte olan Eğitim Teknolojileri alanında, Flalingo 2500 rakip marka arasında öne çıktı.

Yılın Dil Öğrenme İnovasyonu

Breakthrough Edtech ödülleri her yıl çeşitli başarıları kutlar, bu yıl da Edtech ödülleri altıncı kez dağıtıldı. Bu senin şanslılarından ve başarılarından da biri olarak Flalingo bu prestijli ödüle layık görüldü. Yılın inovasyon ödülünü kazanmak aslında bizim için sürpriz olmadı. Adaptif öğrenme süreçlerini daha verimli ve erişilir kılmak için teknolojinin getirdikleri sistemimize doğru şekilde eklemlemeye gayret gösteriyoruz. Çünkü Flalingo olarak misyonumuz, sürekli gelişmek, yenilenmek ve bu yeniliklerin öncüsü olmaktır diyebiliriz. Ancak bizi diğerlerinden ayıran ve ödüle layık görülen bir inovasyonumuz var. Gelin Flalingo’nun bu özelliğini kısaca tartışalım.

Yapay Zeka ile İngilizce Öğreniminin Flalingo Hali: FLAI

AI teknolojileri geliştikçe, tüm eğitim teknolojilerinin bu değişime ayak uydurması gerekiyor, herkes gibi…Flalingo da, sadece modayı takip etme adına değil, dil öğreniminin etkinliğini artırmak için bu meydan okumayı benimsemiş durumda. Yani, yapay zekayı kendi sistemimiz içinde, hem öğrenci hem de eğitmenler için nasıl daha faydalı hale getiririz sorusu üzerine yeniden yeniden düşündük. Bu noktada yapay zeka teknolojinin yalnızca ambalajını değiştirip öğrenciye sunmak yerine, eğitim sistemini daha da işlevsel kılan, öğrenci ve öğretmene kolaylık sağlayan ve derslerdeki verimi arttıran bir ürün yarattık. Bu şekilde de Flalingo olarak büyük bir değer yarattığımıza inanıyor, bunu da tüm dünyaya aldığımız ödüllerle duyuruyoruz. 

Bu inovasyon, FLAI adını verdiğimiz, öğrenme sürecine doğrudan eklemlenmiş bir yapay zeka tabanlı eğitim koçudur. Şimdi detaylarına bakalım.

Yılın Bu İnovasyonu Nasıl Çalışır?

Flalingo'daki ana hedefimiz, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan profesyonel eğitmenlerle kişiselleştirilmiş birebir çevrimiçi İngilizce dersleri sağlamak. Ancak unutmayalım ki, İngilizce de diğer yaşayan diller gibi dinamik bir dil olduğu için, aktif konuşma ve pratik üzerine gelişir. Flalingo'da, öğrencilerin başarısını garantilemek için, ders süreçlerinde aktif bir rol almalarını teşvik ediyoruz. FLAI ise bu amaç izinde geliştirilmiş olup, bu eğitimi destekler yapıdadır.

FLAI aracı dersleri tıpkı bir üçüncü göz olur ve öğrenci ve öğretmenin birlikteliğindeli dersleriy akından izler ve geri bildirim sağlar. Bu geri bildirim bir rapor halinde öğrenciye teslim edilirken, bunları da içerir

  • Öğrenci tarafından konuşulan zamanın yüzdesi,
  • Kelime dağarcığı seviyelerinin dağılımı,
  • Seviye değerlendirme sonuçları,
  •  Vurgulanmış ve düzeltilmiş hatalar,
  • Üst düzey eşanlamlılar için öneriler,
  • Okuma, dinleme ve yazma becerileri üzerine notlar ve daha fazlası.

Bu FLAI raporları insan etkileşimini kapsamlı bir yapay analiziyle tamamlar. Yine yapay zekanın nimetleriyle, anında hem doğru hem de yapıcı geri bildirim sağlar. Bunun devamı olarak, İngilizce derslerimizin verimliliğini ve etkinliğini artırması da kaçınılmaz hale geliyor.

Flalingo ile Her Zaman İleriye, Yeniliğe…

Flalingo'da yenilik yapmaya asla son vermiyoruz. Yöntemlerimizi ve teknolojilerimizi geliştirmek için en son değişikliklere uyum sağlamaya devam ediyoruz. Aldığımız yılın inovasyon ödülü de bunu simgelerken, Flalingo olarak bunu da geleceğe yönelik fragman olarak görüyoruz. Daha erişilebilir, etkili, adaptif ve bir dil öğreniminde daha fazla yenilik görmek isteyenler; izlemede kalın! 

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Online İngilizce Öğrenirken Yapılan Hatalar ve Çözümleri

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo Müşteri Hizmetleri Neden Bu Kadar Seviliyor?

Read More
Online English with Flalingo

Çocuklar İçin İngilizce Öğreten Oxford Kitapları Flalingo Kids'te!

Read More