Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo Müşteri Hizmetleri Neden Bu Kadar Seviliyor?

Flalingo 15.05.2024

Bu yazımızda Flalingo müşteri hizmetlerinin neden bu kadar sevildiğini araştırıp sizlere aktaracağız. Müşteri hizmetleri, en az alınan online İngilizce eğitim kadar önemlidir. Her türlü sorunuzda muhattap olduğunuz müşteri hizmetleri, hızlı geri dönüşler ve çözüm odaklı bakış açısı sahibi olmasıyla kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alır. Flalingo müşteri hizmetleri de kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor. Peki bunun nedeni nedir? Hep birlikte inceleyelim.

İçindekiler

1. İngilizce Eğitimi Alırken Müşteri Hizmetlerinin Önemi

2. Flalingo Müşteri Hizmetleri

3. Flalingo Müşteri Hizmetlerinin Öğrencilerine Sundukları

4. Flalingo’da Sorunlar Nasıl Çözülür?

5. Öğrencilere Hak Ettiği Müşteri Hizmetlerini Sağlayan Flalingo

İngilizce Eğitimi Alırken Müşteri Hizmetlerinin Önemi

Müşteri hizmetleri, başarılı bir İngilizce deneyimi yaşayabilmek için eğitim kadar önemlidir. Ulaşılabilirlik, çözüm odaklılık gibi faktörlerle değerlendirilen kaliteli bir destek birimi, kullanıcıların uygulamaya olan bağlılığını güçlendirir. Etkili bir müşteri destek ekibi, yeni müşterileri çekmede de kritik bir rol oynar. Memnun kullanıcılar, yaşadıkları olumlu deneyimlerini paylaşarak uygulamanın rakipleri arasından sıyrılmasına yardımcı olur. 

Flalingo Müşteri Hizmetleri

Flalingo müşteri hizmetleri, sesli görüşme, whatsapp üzerinden sohbet ve e-posta gibi çeşitli yollarla kullanıcılarıyla etkileşime geçiyor. Çeşitli kanallar sayesinde, kullanıcıların destek birimiyle iletişim kurma imkanı artırılıyor. En önemlisi, öğrencilerimize Türkçe dil desteği sağlıyoruz. İngilizce öğrenmek için başvurduğunuz uygulamamızda sizden İngilizce konuşup, yazabilmenizi beklemiyoruz. Zaten bu gibi becerilere sahip olsaydınız online İngilizce uygulamasına yönelmezdiniz diye düşünüyoruz. Bu sayede online İngilizce uygulaması Flalingo müşteri hizmetleri, öğrencilerinin sorularına daha hızlı yanıt vermeyi amaçlıyor. Sorun çözme odaklı politikası sayesinde öğrencilerine yardımcı oluyor. Teknik sorunlar, eğitmenlerle ilgili sorunlar ya da aklınıza takılan, yardıma ihtiyacınız olan her konuda size en iyi hizmeti vermek için çalışıyorlar. 

Flalingo Müşteri Hizmetlerinin Öğrencilerine Sundukları

Online İngilizce eğitimi sunan Flalingo müşteri hizmetleri, öğrenciler tarafından seviliyor ve taktir görüyor. Peki neden? İşte o nedenler.

Erişilebilirlik

Flalingo kullanıcıları, çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla müşteri hizmetlerine sorunlarını bildirebilir. Bu sayede hızlı ve çözüm odaklı bir geri dönüş alabilirler. 

Farklı İletişim Kanalları 

Flalingo Müşteri hizmetlerinin farklı iletişim kanallarına sahip olması kullanıcılarına alternatifler sunmaktadır. Sesli, whatsapp ve e-mail olmak üzere farklı alternatiflerin bulunması görünebilirliği artırarak öğrencilere hızlı bir geri dönüş sağlama imkanı sunar.

Çözüm Odaklı Yaklaşım

Flalingo destek birimi, kullanıcıların sıkıntılarına çözüm odaklı yaklaşmaktadır. Örneğin, teknik ya da öğretmen kaynaklı sıkıntıda ek ders imkanı sağlayarak ders kaybı yaşamamanı sağlar. 

Hızlı Geri Dönüş

Flalingo müşteri hizmetleri, hızlı geri dönüş sağlayarak kullanıcılarına yardımcı olur. Anında dönemesek bile habersiz bırakmayıp, takribi olarak ne zaman geri döneceğimizi bildiriyoruz.

Süresiz İlgi

Flalingo müşteri hizmetleri, aboneliğinizin başından sonuna kadar sizinle ilgilenir. Sadece göz boyamak için ilgili davranmaz bu ilgi ve alaka eğitim süreciniz boyunca devam eder.

Flalingo Müşteri Hizmetlerinin Tam Puan Almasının Nedenleri

Flalingo müşteri hizmetleri neden kullanıcıları tarafından seviliyor sorusuna öğrencilerin geri dönüşlerini göz önüne alarak birlikte yanıt bulalım. 

Öğrencilerin yaşadıkları teknik sorunlar ya da eğitmenlerle ilgili sorunlara müşteri hizmetleri, hızlıca sonuca ulaştırmayı amaçlar. Eğer sistemden kaynaklı bir sorun varsa öğrencinin ders kaybı yaşamaması için ona ek ders hakkı tanımlar. Bu sayede hem öğrenciyi mağdur etmez hem de iyi bir hizmet sunmayı amaçlar.

Ayrıca, online İngilizce uygulaması Flalingo’dan kaynaklanmayan sorunlarda da öğrenciye yardımcı olur. ‘’Bu sistemden kaynaklı bir sorun değil’’ diyerek öğrenciyi yalnız bırakmaz ve yine izlemesi gereken yolu anlatır.

Yani Flalingo müşteri hizmetleri; erişebilir, iletişim kurulabilir, çözüm odaklı ve hızlı dönüşleriyle öğrenciye kendini değerli hissettirir.

Flalingo’da Sorunlar Nasıl Çözülür?

Flalingo müşteri hizmetleriyle ilgili geri dönüş aldığımız bir kullanıcımızın yorumunu sizinle paylaşmak istiyoruz.

’'Flalingo’ya abone olduğumda taksitli ödeme yapmak istemiştim. Aldığım pakete göre müşteri hizmetleri, 6 taksit yapabileceklerini söylemişlerdi. Daha sonra kart ekstreme 4 taksit olarak yansıdığını gördüm. Bir karışıklık olduğunu düşünüp tekrar kontrol ettim ama hala aynı şekilde duruyordu. Daha sonra hemen müşteri hizmetlerine ulaştım, onların hatası olduğunu düşünüyordum. Ama olayın aslını öğrendiğimde kendimi kötü hissettim çünkü onların hiçbir suçu olmadığını sıkıntının kendi bankamdan kaynaklandığını öğrendim, belli bir süre geçtikten sonra taksit sayısı 6’ya çıktı ve rahatladım. Yani anlayacağınız kendi hataları değilken ayrıca ben onları suçlarken müşteri hizmetleri bana yardımcı olmak için elinden geleni yaptı. Tekrar teşekkür ediyorum.’’ -Seçil AKYÜZ, Flalingo Öğrencisi

Öğrencilerine Hak Ettiği Müşteri Hizmetlerini Sağlayan Flalingo

Bu yazımızda online İngilizce uygulaması Flalingo müşteri hizmetlerinin neden bu kadar sevildiğini inceledik. Bu sayede Flalingo destek biriminin öğrencilerine sunduklarına göz attık. En az sunulan İngilizce eğitimi kadar önemli olan müşteri hizmetlerinin kalitesine de dikkat çektik. Sonuç olarak da Flalingo müşteri hizmetlerinin bu kadar sevilmesinin nedenleri, çözüm odaklı davranılması, ulaşılabilir olması ve hemen dönüş sağlanmasa bile ne zaman geri döneceklerini bildirmeleri. Öğrenciler, değer gördüğünü hissederek ciddiye alındıklarını görebiliyorlar. Bu sayede Flalingo müşteri hizmetleri neredeyse tam puana yakın memnuniyet puanına sahip oluyor. Hepiniz bizim için değerli ve özelsiniz. Değer gördüğünüz bir Flalingo ile online İngilizce eğitimiyle istediğiniz İngilizce seviyesine sahip olacaksınız. Eğer hala Flalingoyla tanışmadıysanız tek tıkla bize ulaşın.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Yapay Zeka ile İngilizce Öğrenmek Hakkında Sık Sorulan Sorular

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo'da İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Avantajları

Read More
Online English with Flalingo

Çocuklar İçin İngilizce Öğreten Oxford Kitapları Flalingo Kids'te!

Read More