Flalingo
Online English with Flalingo

Çocuklar İçin İngilizce Öğreten Oxford Kitapları Flalingo Kids'te!

Flalingo 09.07.2024

İnsanlarda dil eğitimi için en uygun zaman çocukluk çağıdır. Her ebeveyn için çocuğunun iyi ve verimli bir eğitim alması çok önemlidir. Bu değerli zamanı verimsiz geçirmemek adına aileleri olarak çocuklara, erken yaşlarda dil öğrenmeleri için eğitim fırsatı sunmak gerekir. Siz de çocuğunuzun İngilizce öğrenebilmesi için iyi bir fırsat yaratmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! Çocuklara özel online İngilizce öğrenme uygulaması olan Flalingo Kids online İngilizce kursu, çocuklar için dil eğitiminde gerekli olan her şeyi içerisinde barındırıyor. Flalingo Kids, çocuklar için özel olarak hazırlanmış Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları ve uzman eğitmen kadrosuyla çocuklara etkileşimli ve özel bir İngilizce öğrenme deneyimi sunuyor. Kaliteli ve eğlenceli ders materyalleri sayesinde Flalingo Kids ile İngilizce öğrenmek çocuk oyuncağı! Birçok özelliği ile Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları çocuklara İngilizce öğretmek için ideal kaynak olduğunu kanıtlıyor.

İçindekiler       

1. Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları İle Çocuklar Eğitimde İstikrar Sağlıyor!

1.1. Oxford Press Serisinden Family & Friends Kitapları Neden Çocuklar İçin İdeal?

1.2. Çocuklar Eğlenerek Öğrensin Diye Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları!

2. Her Seviyeye Uygun Kitaplar ve İçerikler

2.1. 4-6 Yaş İçin Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları

2.2. 7-12 Yaş İçin Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları

3. Sonuç: Aileler Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitaplarından Memnun

Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları İle Çocuklar Eğitimde İstikrar Sağlıyor!

Flalingo Kids online İngilizce kursu derslerinde kullandığı Oxford University Press serisinden Family & Friends materyalleri ile çocuğunuzun derslerden sıkılmasına son veriyor! Ebeveynler eğitim sürecinde, devamlılığın ne kadar önemli olduğunu bilirler. Hiçbir aile, çocuğunun eğitime karşı isteksiz olmasını istemez. Verimsizlik ve sıkıcılık bir eğitimi yarım bırakmanın başlıca nedenleri arasında gelir. İşte bu sorunu önlemek adına Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları öğrenciyi bunaltmıyor, hatta İngilizce öğretirken çocukların eğlenmelerini sağlıyor. Böylelikle Flalingo Kids İngilizce kursunda dersi keyifle geçiren çocuklarda eğitime devam etme isteği uyanıyor. Peki Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları çocuklara nasıl öğrenme isteği aşılıyor? Birlikte inceleyelim.

Oxford Press Serisinden Family&Friends Kitapları Neden Çocuklar İçin İdeal?

Eğitimde çocukların eğlence ve oyun ihtiyaçlarını karşılamak, onların dikkatlerini çekebilmek adına kritik bir rol oynuyor. Flalingo Kids bünyesinde çalışan uzman öğretmenler derslerinde Oxford University Press serisinden Family & Friends kitaplarını kullanarak, İngilizce eğitimi verirken çocukların ihtiyaçlarını göz ardı etmiyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış renkli içerikleri, İngilizce öğrenmelerine büyük ölçüde katkı sağlayan şarkılar, görseller, oyunlar ve hikayeler ile Family & Friends kitapları öğrencilerin dikkatlerinin dağılma süresini geciktiriyor ve verimli bir ders saati fırsatı sunuyor. Örneğin Family & Friends kitapları kelime öğrenme odaklı bir derste kullanıldığında, içinde anahtar kelimeler geçen bir şarkıyla öğrenciye sadece kelimelerin ne anlama geldiğini değil, ayrıca kelimelerin hangi bağlamda kullanıldığını eğlenceli bir şekilde, öğrencinin ilgisini çekerek öğretiyor.

Çocuklar Eğlenerek Öğrensin Diye Oxford University Press Serisinden Family & Friends Kitapları!

Çocuklara verilen İngilizce eğitiminde kullanılan kaynak kitaplar dersin verimini belirliyor. Oxford University Press serisinden Family & Friends kitaplarında bulunan oyunlar, görseller, şarkılar ve hikayeler gibi akılda kalıcı İngilizce içerikler, bilgilerin kolayca unutulmasını engellediği için, derslerden alınan verim bir hayli artıyor. Bu yönüyle Family & Friends kitapları, sadece okuma ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenmiş sıradan ders kitaplarının önüne geçiyor. Sıradan ders kitapları, etkileşimli ve eğlenceli Oxford University Press serisinden Family & Friends kitaplarının yanında oldukça yetersiz kalıyor. Flalingo Kids, öğrencilerinin İngilizce eğitimi sürecinde mutlu olmasını önemsiyor ve çocuklar eğlenerek öğrensin diye ders materyali olarak Oxford University Press serisinden Family & Friends kitaplarını tercih ediyor. Peki Flalingo Kids neden Oxford University Press serisinden Family & Friends kitaplarını tercih ediyor? Çünkü diğer İngilizce eğitimi kaynaklarıyla karşılaştırıldığında Family & Friends kitapları kalitesi ile öne çıkıyor. Flalingo Kids online İngilizce kursunun ücreti yüksek olan bu kitapları tercih etme nedeni kalitesinden ödün vermeyen bu ideal kaynağı sizlerin erişimine sunabilmek.

Her Seviyeye Uygun Kitaplar ve İçerikler

Flalingo Kids, her bir çocuğun İngilizce seviyesini uzman eğitmen kadrosunun gözlemleri sayesinde tespit ediyor ve ona uygun ders planı ve içerik hazırlıyor. Öğrencinin kelime dağarcığı, dil yapısı, anlama ve konuşma becerileri gibi faktörler alanında uzman öğretmenler tarafından değerlendirilip öğrencinin seviyesi tespit edildikten sonra uygun olan Family & Friends kitabı seçiliyor ve eğlenceli İngilizce eğitimi başlıyor! Flalingo Kids ders materyali olan Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları, içerisinde her seviye için bir kitap bulunduruyor. Böylelikle öğrenci seviye atladıkça yeni bir kitaptan devam edebiliyor. 

4-6 Yaş İçin Oxford University Press Serisinden Family&Friends Kitapları

“Çocuğum henüz okula başlamadı, yine de İngilizce öğrenebilir mi?” diye düşünüyorsanız, cevap evet. Doğru ders materyalleri ile okuma ve yazma bilmeyen çocuklar da İngilizce öğrenmeye başlayabilir. Diğer ders kitaplarının içeriği genellikle sadece okuma ve yazma becerileri üzerine tasarlanmış olsa da, Family&Friends kitapları yenilikçi tarzıyla farkını ortaya koyuyor. Oxford University Press serisinden Family&Friends kitapları okuma ve yazma bilmeyen çocuklara özel olarak tasarlanan içeriği sayesinde çocuklar çok erken yaştan itibaren eğlenerek İngilizce  öğrenmeye başlayabiliyor. Çocukların eğitimini destekleme konusunda ailelere önemli bir görev düşüyor. Sizler de aileleri olarak çocuklarınızı ders sonrasında Oxford University Press serisinden Family&Friends kitaplarının içerisinde yer alan eğlenceli oyunları, hikayeleri ve görselleri kullanarak çalıştırabilir, bilgilerini tazeleyebilirsiniz.

7-12 Yaş İçin Oxford University Press Serisinden Family&Friends Kitapları

Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları 7-12 yaş aralığındaki çocuklara, verimli bir İngilizce eğitimi şansı sunuyor. Family & Friends kitapları okula başlayan ve belirli bir seviyeye kadar İngilizce bilen çocukların, seviyesine uygun içeriklerle buluşmasını sağlıyor. 7-12 yaş aralığındaki çocukların dikkatlerini çekecek şekilde tasarlanan Oxford University Press serisinden Family & Friends kitapları ile çocuklar derslerden kolayca sıkılmıyor ve verimli bir İngilizce eğitimi sürdürüyor.

Aileler Oxford University Press Serisinden Family&Friends Kitaplarından Memnun

Flalingo Kids, sunduğu yüksek kalitedeki interaktif eğitim materyalleri ve çocuklara eğitim verme becerisi yüksek uzman öğretmen kadrosuyla, İngilizce kursu arayan ebeveynler için iyi bir seçenek haline geliyor. Aileler için, çocuklarının eğitim alırken aynı zamanda eğlendiğini görmek paha biçilemez. Çocukların İngilizce dilini zorla değil keyifle öğrenmesi ancak öğrencilerin yaşına uygun olarak hazırlanmış kaliteli ders materyalleri ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile gerçekleşebilir. Flalingo Kids online İngilizce kursunun tercihi olan Oxford University Press serisinden Family & Friends eğitim materyali, onu diğer ders kaynaklarından ayıran kalitesi ile hem öğrencileri hem de aileleri memnun ediyor. Siz de çocuğunuz için online İngilizce kursu arıyorsanız bu önemli kriterleri sağlayan  Flalingo Kids online İngilizce kursunu tercih edebilirsiniz.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

TOEFL Sınavına Yakın Takip: 4 Hamlede TOEFL Sınavında Nasıl Başarılı Olunur?

Read More
Online English with Flalingo

Özel İngilizce Öğretmeni Arayanlara “Birebir” Çözüm Flalingo’da!

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo ile Verimli Dersler

Read More