Flalingo
English for Kids

Flalingo Kids'te Aileler Hangi Paketi Tercih Etmeli?

Flalingo 29.04.2024

İngilizce artık hayatımızın her yerinde karşımıza çıkıyor. Küresel ortak dil olması da yaş fark etmeksizin herkesi İngilizce öğrenmeye itiyor. Çocuğunun geleceğine küçüklükten yatırım yapmak isteyen aileler titizlikle online İngilizce kursu arıyor. Flalingo Kids’i tercih eden aileler ise nokta atışı seçim yapıyor. Çünkü onların düşünmesi gereken tek konu hangi paketi tercih etmesi gerektiği oluyor. Eğer siz de hala hangi paketin çocuğunuza uygun olduğuna karar veremediyseniz bu yazı sizlere yardımcı olacaktır.

İçindekiler

1. Çocuğunuza Uygun Eğitim Paketi Seçerken

1.1. Deneme Dersi

1.2. FLAI Raporu

1.3. Çocukların İngilizce Seviyesi

1.4. Flalingo Kids Fiyatları

1.5. Ebeveyn Yorumları

2. Hangi Paket Çocuğum İçin En İyisi

3. Flalingo Kids’le Her Türlü Kazançlısınız!

Çocuğunuza Uygun Eğitim Paketi Seçerken

Çocuklar için İngilizce kursu seçerken ne kadar dikkatli davranıyorsak, alacağı eğitimin içeriğine de o kadar dikkat ediyoruz; değil mi?

Flalingo Kids, çocukların en iyi şekilde İngilizce öğrenebilmesi için çalışır. Bu yüzden Flalingo Kids ebeveynlere en iyi sonuç alabilecekleri 2 temel çocuk paketi sunar. Birincisi, temel seviye İngilizce bilgisine sahip çocuklar için 6 ay boyunca devam etmektedir. İkincisi ise, başlangıç seviyesinden başlayarak 12 ay boyunca devam etmektedir. Şimdi hangi Flalingo Kids paketini seçmeniz gerektiğine dair ipuçlarını aktaralım.

1. Deneme Dersi

Flalingo Kids ailesine katılırken deneme dersi aldınız mı? Deneme dersi, çocuğunuzun sistemi görmesine, eğitim süresinin nasıl ilerlediğini anlamasına yardımcı olur. En önemlisi çocuğunuzun seviyesini öğrenerek nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair yol gösterir. 

2. FLAI Raporu

Flalingo tarafından geliştirilmiş, yapay zeka destekli eğitim koçu FLAI, deneme dersi sonrası dersin işlenişi hakkında rapor hazırlar. Bu raporu detaylıca inceleyerek çocuğunuzun bulunduğu seviyeyi öğrenebilirsiniz. 

3. Çocukların İngilizce Seviyesi

Çocuğunuz hangi seviyede olduğuna dikkat etmelisiniz. Bu konuda deneme dersi sonrası uzman eğitmenleri dinlemeli ve ona göre bir yol izlemelisiniz. Ayrıca Flalingo Kids’in çocuklar için İngilizce seviye tespit sınavı sonrası eğitim danışmanlarıyla görüşerek çocuğunuza uygun paketi belirleyebilirsiniz.

4. Flalingo Kids Fiyatları 

Çocuk paketi 1 ve Çocuk paketi 2’yi birbirinden ayıran tek fark birinci paketin derslere temel seviye İngilizce bilgisiyle başlarken, çocuk 2 paketinin derslere başlangıç seviyede başlamasıdır.

Flalingo Kids’in sunduğu fırsatları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Çocuk 1 Paketi (6 aylık)                                                              Temel Seviyedekiler İçinÇocuk 2 Paketi (12 Aylık)                                                    Yeni Başlayanlar İçin
Akılı Öğretmen Eşleştirme Algoritması Akılı Öğretmen Eşleştirme Algoritması 
Seviye Belirleme Raporu Seviye Belirleme Raporu 
Oxford University YayınlarıOxford University Yayınları
7/24 canlı destek hattı 7/24 canlı destek hattı 
1549₺ yerine %40 indirim koduyla                                      Aylık 928₺!    1549₺ yerine %60 indirim koduyla                                  Aylık  619₺!

5. Ebeveyn Yorumları

Ebeveynlerden geri dönüş alabilmek Flalingo Kids’in kendini geliştirebilmesi için önemlidir. Sizlere okumanız için birkaç ebeveyn yorumu bırakıyorum.

  • 7 aydır Flalingo Kids ile birlikte İngilizce öğrenen 12 yaşındaki öğrencimizin ailesinin yorumu.

‘’Çocuğum Flalingo Kidsle İngilizce öğreniyor. Başladığımızdan beri, İngilizcesi çok gelişti. Bu gelişim okuldaki İngilizce dersine de yansıdı. Sanırım artık en sevdiği ders bu. Öğretmeni ilgi çekici içerikleriyle dikkatini nasıl çekeceğini biliyor, bu da oğlumun ilerleyişini hızlandırıyor. Konuşma, yazma becerilerine ek olarak kendine güveni de arttı. Onu böyle gördükçe iyi ki bu online ingilizce kursunu seçmişim diyorum. Teşekkürler Flalingo!’’

  • 3 aydır Flalingo Kids ile birlikte İngilizce öğrenen 5 yaşındaki öğrencimizin ailesinin yorumu.

‘’Kızıma kendim İngilizce öğretmeye çalışıyordum ama bu sürecin çok zorlu olduğunu fark ettim, baş edemeyeceğimi anladım. Tercihimi Flalingo Kids’ten yana kullandım. Bu kadar memnun kalacağımızı düşünmemiştim. Daha kısa bir süre olmasına rağmen kızım başladığı günden bu yana gelişim gösterdi. Hem eğleniyor hem öğreniyor. Çocuklar için İngilizce kursu’nun önemini anladım. Bunu tek başıma başaramazdım.’’

Peki Hangi Paket Çocuğum İçin En İyisi ? 

Flalingo Kids ailesine katılmak için son bir adım. Ufak bir özet geçelim. Hangi paketi seçmeliyim? 

  1. Dil eğitiminde, hem pratik yapmak hem de dile uzun süre maruz kalmak önemlidir. Çocuğunuzun İngilizcesi temel seviyede olmasına rağmen başlangıç seviyesinden tekrar olması amacıyla uzun süre dil eğitimi almasını istiyorsanız, Flalingo Kids’in Çocuk 2 paketini almayı düşünebilirsiniz. 
  2. İngilizce öğrenmenin uzun bir yol olduğunu göz önünde bulundurarak iki paketten fiyat olarak avantajlı olanı seçmeye özen gösterebilirsiniz.
  3. İki paketin de sağladığı imkanların aynı olduğunu düşünürsek, Flalingo Kids ailesinin uzun süre boyunca sizlere destek olabilmesi için daha süreli olanı seçebilirsiniz.
  4. Eğitim danışmanlarıyla görüşerek çocuğunuza en uygun eğitim paketini seçme konusunda yardım alabilirsiniz. En sağlıklı sonucu elde edebilirsiniz.

Flalingo Kids’le Her Türlü Kazançlısınız!

Sonuç olarak, çocuklar için İngilizce kursu denilince akla Flalingo Kids gelir. Flalingo Kids’le tek sorun hangi eğitim paketini seçmen gerektiği. Hangi eğitim paketini seçerseniz seçin siz kazançlı çıkacaksınız. Çünkü tüm ders paketleri siz değerli velilerin çocuklarına en iyi şekilde İngilizce öğretmek için oluşturuldu. 

Seçiminizden emin olmak için eğitim danışmanı ile görüşerek en sağlıklı kararı verebilirsiniz. Onlar sizin çocuklarınıza en iyi eğitimi vermek için gece gündüz çalışacak. Flalingo Kids’e güvenin ve çocuğunuzun ne kadar hızlı İngilizce öğrendiğini izleyin. Umarım bu yazı, çocuğunuza en uygun paketi seçmenize yardımcı olur.  

Other content that may interest you

English for Kids

Çocukların İngilizce Öğrenmesi için 3 Neden

Read More
English for Kids

Flalingo Kids’li Ailelere Tavsiyeler

Read More
English for Kids

Çocuğunuz İngilizce Eğitimine Neden İhtiyaç Duyuyor?

Read More