Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo'da İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Avantajları

Flalingo 04.05.2024

Artık günümüzde konuşma ağırlıklı İngilizce dersleri daha çok tercih ediliyor. Ezberci ve geleneksel eğitim sistemini benimsemeyen konuşma ağırlıklı derslerle İngilizce konuşma becerilerimizi daha hızlı geliştiriyoruz. Online İngilizce kursu Flalingo da kullanıcılarına konuşma becerilerini daha hızlı geliştirebileceği etkili dersler sunuyor. Bu yazıda, İngilizceyi konuşarak öğrenmenin önemine değinmek ve Flalingo’dan konuşma dersleri almanın avantajlarından bahsetmek istiyoruz. 

Siz de Flalingo’nun konuşma derslerini kendiniz deneyip bu özelliklerden faydalanmak istiyorsanız 25 dakikalık bir deneme dersi talep edebilirsiniz. Her seviyeden kullanıcının yararlanabildiği Flalingo konuşma dersleri, dilerseniz artık konuşma grupları ile de işlenebiliyor.

İçindekiler

  1. İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Avantajları
  2. Flalingo'yu ve Özelliklerini Daha Yakından Tanıyalım
  3. Flalingo'dan İngilizce Konuşma Dersleri Almanın Avantajları
  4. Sonuç: Konuşarak İngilizce Öğrenmenin Adresi Flalingo

İngilizceyi Konuşarak Öğrenmenin Avantajları

İngilizceyi konuşarak öğrenmek, İngilizce dil becerilerinizi geliştirmenin en etkili yoludur. Ayrıca, konuşarak öğrenmenin en büyük avantajı da dili günlük hayatınıza daha hızlı taşıyabilmenizi sağlaması. Bu yüzden, İngilizce konuşma dersleri sayesinde öğrenciler İngilizceyi çok daha hızlı ve doğal bir şekilde öğrenebiliyor. Bunun yanı sıra, ana dili İngilizce öğretmenlerden alacağınız İngilizce derslerle konuşma becerileriniz gelişirken yeni bir kültürü de yakından tanıma fırsatı yakalamış oluyorsunuz. Böylece her ne kadar başlangıç seviyesinde bile olsanız günlük hayatınızda da kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. 

Ana dili İngilizce öğretmenlerden oluşan Flalingo, konuşma pratikleri yapmanızda en büyük yardımcınız olabilir. Uzman öğretmenleriniz, derslerinizde konuşma becerilerinizin en düzgün şekilde geliştiğinden emin olacaktır. 

Flalingo’yu ve Özelliklerini Daha Yakından Tanıyalım

Aslında Flalingo, yalnızca kendi platformlarının sunduğu özelliklerle sadece bir İngilizce konuşma kursu olmaktan çıkıyor. Platform, sadece konuşma becerilerinizi değil, tüm İngilizce dil becerilerinizi en doğru şekilde geliştirebilmenizi amaçlıyor. Flalingo’nun sunduğu özellikleri kısaca inceleyecek olursak:

Yapay Zeka Destekli Eğitim Koçu FLAI

Sadece Flalingo’da bulabileceğiniz yapay zeka destekli eğitim Koçu FLAI, platformda aldığınız bütün derslerinizi analiz edebiliyor. Yapay zekadan faydalanılan bu özellikle derslerdeki ve ödevlerinizdeki hatalarınızı detaylı raporlar aracılığıyla görebiliyorsunuz. Bu raporlar ve sunulan kişisel öneriler sayesinde İngilizcenizi en doğru şekilde geliştirebilirsiniz. 

Oxford University Press Kaynakları

Flalingo, İngilizce eğitiminizi en profesyonel kaynaklardan öğrenmenizi sağlıyor. Kullanıcılar, hem ders içinde hem de ders dışında Oxford University Press kaynaklarına sınırsız erişim sağlayabiliyor. Böylece Flalingo, dersler dışında da İngilizce çalışabilmenize yardım ediyor.

Kurs Modu ve Rahat Mod Seçenekleri

Flalingo’dan İngilizce paketleri size kurs modu ve rahat mod olarak ikiye ayrılan farklı ders formatlarından da yararlanabilmenizi sağlıyor. Bu formatlardan kurs modu tüm becerilerinizi geliştirecek pratikler sunarken rahat mod, konuşma pratiklerinize yoğunlaşabileceğiniz eğlenceli bir sohbet ortamı yaratıyor. Flalingo ile İngilizce öğrenirken seçebileceğiniz kurs modu ve rahat mod ile ilgili detaylı bilgi için bu yazıya bakabilirsiniz.

Akıllı Öğretmen Seçme Algoritması

Kayıt olurken cevaplayacağınız detaylı sorularla ihtiyaçlarınıza en uygun öğretmeni bulabilmeniz amaçlanıyor. Ayrıca, akıllı öğretmen seçme algoritmasının sunduğu tüm öğretmenler, ana dili İngilizce ve eğitim alanında tecrübeli öğretmenlerden oluşuyor. Bunun yanı sıra, diğer İngilizce platformlarının aksine Flalingo’da sürekli öğretmen değiştirmek zorunda kalmadan aynı öğretmenle tüm eğitiminize devam edebilirsiniz.

Flalingo’nun bu benzersiz özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz eğitim danışanlarımıza da ulaşabilirsiniz. Ayrıca Flalingo, yeni konuşma grupları özelliğiyle de konuşarak İngilizce öğrenenlere yeni kültürler tanıma fırsatı sunuyor!

Flalingo’dan Online İngilizce Konuşma Dersleri Almanın Avantajları

Peki Flalingo’nun bir İngilizce konuşma kursu olarak sağladığı avantajlar neler? Platform, konuşma becerilerinizin de gelişmesini sağlayacak birçok özelliği bir araya getiriyor. Ayrıca, Flalingo’daki konuşma derslerinizde konuşmak istediğiniz konuları, alanları ve ders sürelerinizi kendiniz belirleme şansına da sahipsiniz. Şimdi beraber Flalingo’dan konuşma dersleri almanın avantajlarını biraz daha inceleyelim:

İnteraktif Dersler

Interaktif dersler, ezberci ve sıkıcı bir eğitimin aksine öğrencilere katılımcı oldukları bir öğrenme deneyimi sunar. Derslerde oyunlar, interaktif aktiviteler ve günlük hayat senaryoları gibi öğrenme araçları kullanılarak öğrencilerin derslerden daha hızlı verim alabilmesi amaçlanır. Flalingo da sunduğu interaktif derslerle İngilizceyi günlük hayatınıza daha hızlı taşıyabilmenizi sağlıyor. 

Uzman Öğretmenler

Flalingo’daki öğretmenlerin hepsi uzman İngilizce öğretmenlerinden oluşuyor. Her öğretmen, konuşma becerilerinin de test edildiği 2 aşamalı bir mülakat sürecinden sonra sisteme dahil ediliyor. Ayrıca, platform ana dili İngilizce öğretmenleriyle de öne çıkıyor. Böylece kullanıcılar, konuşma becerilerinin en doğru şekilde geliştiğinden emin olabilir. Platformda her seviyeden kullanıcıya yardımcı olabilecek öğretmeni de bulmak mümkün. 

Rahat Mod

Bahsettiğimiz gibi Flalingo, rahat mod ve kurs modu olarak iki farklı ders formatı sunuyor. rahat mod sayesinde konuşarak İngilizce öğrenmeye ağırlık verebilirsiniz. Konuşma pratiklerine ağırlık verilen bu formatta kullanıcılar kendinlerine rahat bir konuşma ortamı yaratabiliyor. Öğretmenlerinizle istediğiniz konulardan bahsedebilir, konuşma pratiklerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Kişiye Özel Eğitim Programı

Flalingo, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş bir öğretim programı oluşturuyor. Uzman bir öğretmen seviyenizi belirledikten hemen sonra kendi seviyenize uygun eğitim kaynakları ve ders pratikleriyle eğitim süreciniz başlıyor. Ayrıca bahsettiğimiz gibi, konuşma derslerinizde konuşmak istediğiniz konuları, alanları ve ders sürelerinizi kendiniz belirleme şansına da sahipsiniz. Örneğin, TOEFL ya da IELTS sınavlarına hazırlanan kullanıcılar sınav formatlarına uygun konuşma pratikleri yapabilirken mesleki İngilizcesini geliştirmek isteyen kullanıcılar adeta bir toplantı ortamı yaratabilir. Son olarak, programı yoğun olan kullanıcılar derslerinin zamanını ve ne sıklıkta yapılacaklarını belirleme özgürlüğüne de sahip. 

Sonuç: Konuşarak İngilizce Öğrenmenin Adresi Flalingo

Flalingo, konuşarak İngilizce öğrenebileceğiniz en avantajlı platform olabilir. Sunduğu birçok  özellik ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi ile Flalingo, konuşma becerilerinizi geliştirmekte de oldukça yardımcı olacak. 

Flalingo’nun özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz siz de ders paketlerimizi ziyaret edebilir ve kendiniz de göz atabilirsiniz. Konuşarak İngilizce öğrenmek, Flalingo ile artık çok daha kolay. İngilizce derslerinizde şimdiden başarılar dileriz!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Evde Online İngilizce Öğrenmek Ne Getirir, Ne Götürür?

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo Olarak 2024'te Breakthrough Edtech Ödülü'nü Kazandık!

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo'da Rahat Mod Mu Kurs Modu Mu?

Read More