Flalingo
Business English

Şirketiniz İçin En Doğru Adres Neden Flalingo?

Flalingo 07.05.2024

Çalışanlarınızın dil becerilerini geliştirmesi, şirketinizin uluslararası rekabet gücünü artırabilmesi için büyük önem taşıyor. Bu noktada iş İngilizcesi veya kurumsal İngilizce dersleriyle öne çıkan online İngilizce kursu Flalingo, şirketlerin de yardımına yetişiyor. Bu yazımızda kurumsal İngilizcenin şirketler ve çalışanlar için önemine değineceğiz. Ayrıca, Flalingo’nun neden şirketler için en doğru adreslerden biri olduğundan da bahsedeceğiz. Hazırsanız başlıyoruz:

Şirketiniz için doğru İngilizce kursunu arıyorsanız Flalingo Kurumsal Çözümler ekibine ulaşıp şirketinize özel tekliflerle size en uygun planı oluşturabilirsiniz. Flalingo, kariyer yolculuğunuzda da sizi desteklemek için yanınızda.

İçindekiler:

  1. Şirketler İçin İş İngilizcesi Neden Önemli?
  2. Şirketim İçin Neden Flalingo’yu Tercih Etmeliyim?
  3. Şirketiniz ve İş İngilizcesi İçin Doğru Adres Flalingo

Şirketler İçin İş İngilizcesi Neden Önemli?

Kendi aralarında şirket İngilizcesi ile konuşan plaza çalışanlarına mutlaka denk gelmişsinizdir. Bunun nedeni iş İngilizcesinin küreselleşen iş dünyasında giderek daha da önem kazanması. Bu yüzden iş İngilizcesi hem ​kariyerinde ilerlemek isteyen çalışanların, hem de şirketini büyütmek isteyenlerin uzmanlaşması gereken bir alana dönüştü. Kısaca iş İngilizcesinin öneminden biraz daha bahsedecek olursak:

Uluslararası Ortaklıklar Kurabilmek

Profesyonel bir İngilizce, uluslararası ortaklarlarınızla daha etkili ve verimli bir iş ilişkisi kurabilmenizi sağlar. İş dünyasında hatalı İngilizce kullanımı büyük sorunlar ve yanlış anlaşılmalar yaratabileceği için dil becerilerinizin de gelişmiş olması oldukça önemli. Özellikle de satış, pazarlama ve iletişim alanlarında İngilizcenin etkin bir şekilde kullanılması gerekmekte. Flalingo da bunun farkında ve bu yüzden iş İngilizcesine de özel olarak yoğunlaşıyor. 

Rekabetçi İş Dünyasında Öne Çıkabilmek

Günümüz iş dünyası her zamankinden daha rekabetçi bir yer. Eğer şirketiniz uluslararası pazarlara da açılmayı hedefliyorsa profesyonel ve kurumsal İngilizcede de uzmanlaşmalı. Aksi halde rekabetçi iş dünyasında dış pazarlara yönelmek oldukça zor hale gelecek. Ayrıca, iş İngilizcesi ve önemi sadece şirketinizin olup olmamasıyla da sınırlı kalmıyor. Uluslararası şirketlerde işe girmeyi hedefleyen bir çalışan, iyi bir mesleki İngilizce ile rakiplerinden her zaman daha önde olacaktır.

Yeni İşler ve Daha Hızlı Büyüme Fırsatı

İyi bir kurumsal İngilizce, şirketinizin uluslararası alandaki imajını güçlendirir ve bu da  uluslararası pazarlarda güvenilirliğinizi artırır. Böylece uluslararası alanda da çok daha hızlı büyümeye başlayabilirsiniz. Bu yüzden şirket çalışanlarının ileri seviyede İngilizce bilmesi ve kurumsal İngilizceye hakim olması bekleniyor.

Özetle, şirketlerin uluslararası pazarlarda rekabet edebilmesi, küresel iş ortaklıkları kurabilmesi ve uluslararası iş fırsatlarından yararlanabilmesi için etkili bir İngilizce ile iletişim kurabilme becerisi büyük önem taşıyor. 

Etkili bir İş İngilizcesinin sağladığı avantajlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Flalingo blog yazılarımızdan çok daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Şirketim İçin Neden Flalingo’yu Tercih Etmeliyim?

Çünkü Flalingo, iş İngilizcesi alanındaki uzmanlığı ve şirketlere özel sağladığı olanaklarla öne çıkıyor. Her şirket için hazırlanabilen özel eğitim programları, çalışanlarınızın tüm ihtiyaçlarına ve seviyelerine uygun olarak tasarlanıyor. Bu sayede çalışanlarınızın kendilerine en uygun eğitimi alacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca, çalışanlarınızın performanslarını sadece bu platformda görebileceğiniz özellikler aracılığıyla da adım adım izleyebilirsiniz. 

Ayrıca Flalingo, her şirket için özel teklifler sunuyor. Platform, her şirketin farklı ihtiyaçları ve hedeflerinin olduğunun farkında ve size en uygun şirket İngilizcesi planını oluşturmanızda yardımcı oluyor. Şirketiniz için en uygun planı Flalingo Kurumsal Çözümler birimi ile iletişime geçerek hemen oluşturmaya başlayabilirsiniz. Planlarınızda bir değişiklik yapmak isterseniz de size atanan eğitim danışmanına istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Flalingo'da farklı meslek gruplarında uzman öğretmenler bulunuyor. Özellikle, iş İngilizcesinde uzman öğretmenlerin önemiyle ilgili yazımıza bakmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Flalingo’nun Şirketlere Sunduğu Özellikleri

Flalingo, yalnızca kendilerinin sunduğu özelliklerle çok daha ilgi çekici hale geliyor. O zaman şimdi sadece Flalingo’da bulabileceğiniz özelliklere ve şirketinize nasıl yardım edeceğine bir bakalım:

HR Takip Paneli

Bu panel, çalışanlarınızın sınav sonuçlarını, ders planlarını ve öğretmenlerinden aldıkları geri dönüşleri de göstererek sizi de eğitimlerine dahil etmiş oluyor. Böylece çalışanlarınızın Flalingo’daki tüm ilerlemelerini adım adım takip edebiliyorsunuz.

Esnek Eğitim Saatleri

Yoğun bir iş programınız varsa da hiç merak etmeyin. Flalingo, şirketinizin yoğun iş temposuna  uygun esnek ders saatleri sunuyor. Flalingo’daki ders saatlerinizi size en uygun şekilde kişiselleştirebilirsiniz. 

Uzman Eğitimcilerin Rehberliği

Flalingo, iş İngilizcesi alanında da tecrübeli ve uzman öğretmenler seçmeye önem veriyor. Öğretmenler, günlük hayattan da örnekler ve senaryolar sunarak eğitim sürecinizi daha etkili hale getiyor. Örneğin, öğretmenlerinizle konuşma ve sunum tekniklerine de ağırlık verebilir, derslerde kendinize bir toplantı ortamı yaratabilirsiniz. Böylece derslerde öğrendiklerinizi iş hayatınıza da hemen taşıyabiliyorsunuz.

Linkedin Onaylı Sertifika

Flalingo kullanıcıları, Linkedin tarafından da onaylanan İngilizce sertifikalarını CV’lerine ekleyebilir ya da Linkedin hesaplarına yükleyip İngilizce yeterliliğini kanıtlayabilir. 

FLAI Geri Bildirim Robotu

Yapay zeka destekli dil öğrenme koçu FLAI, çalışanlarınızın seviye gelişimlerini düzenli olarak takip eder ve size detaylı raporlar sunar. Örneğin, çalışanlarınızın güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini de söyleyen FLAI, her çalışanınıza özelleştirilmiş ödevler ve eğitim planları da verebilmenizi sağlar.

Sonuç: Şirketiniz ve İş İngilizcesi İçin Doğru Adres Flalingo

Sonuç olarak Flalingo, sunduğu kişiselleştirilmiş planları ve özellikleriyle şirketiniz için de doğru adres. Profesyonel bir kurumsal İngilizce eğitimi sunan Flalingo, çalışanlarınızın dil becerilerini verimli hale getirirerek şirketinizin iş dünyasında öne çıkmasını sağlayabilir. Bu yüzden şirketiniz için Flalingo’ya da şans vermenizi önerir ve şimdiden derslerinizde başarılar dileriz!

Flalingo’nun her şirketlere sunduğu fırsatlardan ve size özel tekliflerden faydalanmak istiyorsanız siz de hemen Flalingo Kurumsal Çözümler birimine ulaşıp aramıza katılın. Ayrıca, yeni özelliğimiz konuşma grupları sayesinde kurumsal İngilizceyi adeta bir sohbet ortamında öğrenin!

Other content that may interest you

Business English

THY Kabin Memuru Adayları İçin İngilizce Sınav Hazırlık Rehberi

Read More
Business English

İş İngilizcesinde Her Alana Uygun Uzman Öğretmenler ile Flalingo

Read More
Business English

Yurt Dışı Şirketlerinin İşe Alım Şartları: Kimleri İşe Alıyorlar?

Read More