Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo Öğrenci İndirimi: Flalingo’dan Eğitime Tam Destek

Flalingo 16.04.2024

Flalingo öğrenci indirimi ile eğitiminize tam destek Flalingo’dan geliyor. Her ne kadar İngilizce öğrenmek isteyen herkes öğrenci olsa da, bu indirim aktif bir örgün eğitim hayatı olanlar için geliyor. Flalingo, akıcı İngilizce herkesin hakkı diyerek, siz öğrenciler için bunu daha bütçe dostu kılıyor. Bu yazıda Flalingo öğrenci indiriminin özelliklerine bakıp, sizlere sağlayacağı faydaların üzerinden geçeceğiz.

İçindekiler

1. Flalingo Öğrenci İndirimi

2. Flalingo Öğrenci İndirimi ile Nasıl Bir İngilizce Eğitimi Alacaksınız?

2.1. Flalingo’dan Size En Uygun, En Uzman Eğitmenler

2.2. Flalingo’dan Size En Kaliteli Online İngilizce Kaynakları: Oxford University Press

2.3. Flalingo’dan Size Yapay Zeka Destekli Ders Sonu Raporu

2.4. Flalingo’dan Size En Özel Eğitim Desteği

3. Flalingo Öğrenci İndirimi ile Daha Fazlası

Flalingo Öğrenci İndirimi

Flalingo, zaman zaman farklı indirim ve kampanyalarla online İngilizce çözümlerini cebinizin seveceği hale getiriyor. Ancak, sezondan bağımsız bir şekilde, Flalingo öğrenci indirimi sunarak, İngilizce öğrenmenin en büyük motivasyonlarından biri olan eğitim amaçlarını da erişilir kılıyor. Flalingo ile İngilizce öğrenmek isteyenler, farklı motivasyonlara sahip olabilir. Ancak şunu biliyoruz ki, akademik hedefler için İngilizcesini konuşturmak isteyen öğrenci sayısı epey fazla. Gerek lisans, gerek yüksek lisans, gerek doktora için hem yurt içinde, hem de yurt dışında İngilizce şart. Bu sebeple Flalingo’dan size büyük indirim.

STUDENT koduyla dopdolu Flalingo paketlerini satın alabilir, uzman eğitmenlerle İngilizcenizi konuşarak geliştirirsiniz. Akademiye yönelik ders içerikleri, kaynak kitaplar ve sınav hazırlığı ile eğitime tam destek!

Flalingo Öğrenci İndirimi ile Nasıl Bir İngilizce Eğitimi Alacaksınız?

İndirimler, promosyonlar… Elbette kulağa hoş geliyor. Ancak bunun karşılığında online İngilizce kursunun neleri sağlayacağı konusunda öğrencilerin şüphelerinin farkındayız. Eğitim konusunda taviz vermeyen geleceğin aydınları, elbette kılı kırk yarıyor. Flalingo’nun öğrenci indirimine karşın şüpheleriniz ve meraklarınızın olması doğal. Bu bölümde Flalingo’nun İngilizceyi nasıl öğrettiği konusunda bir analiz yapacağız. Böylelikle Flalingo’nun eğitim ilkelerini, misyonunu ve vizyonunu daha yakından tanıyabilirsiniz. Fakat eminiz ki, Flalingo sizlerin takdirini ve onayını kazanacak.

Flalingo’dan Size En Uygun, En Uzman Eğitmenler

Flalingo, konuşarak İngilizce öğrenme konusunda doğru hamleleri yapamayan eğitim sisteminin açığını kapatmaya çalışan bir uygulama. Herkesin bildiği gibi, konuşma olmaksızın dil öğrenilmez. Bu düsturla Flalingo da size İngilizceyi konuşarak öğretecek, en uzman eğitmenleri sunuyor. Flalingo uygulamasında dersler birebir düzende işleniyor ve öğrencinin İngilizce konuşmayı pratik etmesi için bolca alan ve zaman var. Aynı zamanda da işini iyi bilen eğitmenler size gerekli dönütleri sunarak hatalarınızdan ders çıkarmanızı mümkün kılıyor.

En önemlisi de, Flalingo’nun geliştirdiği akıllı eğitmen eşleştirme algoritması. Örneğin, İngilizce öğrenme amacınız IELTS sınavında başarılı bir not almak. Bu noktada algoritma size bu amaç için en doğru rehberliği verecek olan eğitmeni sunuyor. Böylece vakit kaybetmeden, hedefe en odaklı şekilde İngilizce öğrenmeye başlıyorsunuz. STUDENT koduyla paketini seç, en doğru eğitmenle şimdi İngilizce öğren!

Flalingo’dan Size En Kaliteli Online İngilizce Kaynakları: Oxford University Press

Eğitimde kaynak kitapların öneminden bahsetmeye gerek yok. Peki neden online İngilizce konusunda bu konuya önem veren yok? Bu soruyu siz de soruyor olmalısınız. Ancak size verdiğimiz cevap şu: Flalingo olarak İngilizce öğreniminde kaynak kitapların öneminin farkındayız. Bu yüzden kalitesinden herkesin emin olduğu Oxford University Press sizlere ücretsizce sağlanıyor. Her seviye için sunduğu farklı kitaplarla, İngilizce hedefinize doğru kendinden emin adımlar atabilirsiniz. Ders içi ve ders dışında kullanımın mümkün olduğu bu kaynaklarla nokta atışı konuları doğru sırayla öğrenebilirsiniz. Bu şekilde akıcı İngilizceye sahip olmak için ev verimli yolu seyretmiş olursunuz.

Flalingo’dan Size Yapay Zeka Destekli Ders Sonu Raporu

Flalingo öğrenci indiriminden daha güzel bir şey varsa, o da Flalingo'nun ders sonu raporu. Bu rapor, eğitmenle gerçekleşen özel İngilizce dersinizin sonucunda yapay zeka ile oluşturuluyor. Siz her zamanki gibi konuşarak İngilizce öğreneceğiniz bir derse giriyorsunuz. FLAI isimli yapay zeka İngilizce koçu da dersin nabzını tutuyor. Bu sırada tüm kelimeleriniz ve cümleleriniz analiz altında… Ders sonunda bu analiz raporunu doğrudan oluşturup inceleyebilirsiniz. Bu raporda gerçek seviyeniz gün yüzüne çıkarken, hatalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Böylece konular daha da pekişecektir. FLAI ve yapay zeka ile İngilizce konusunda daha fazlasını öğrenmek isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.

Flalingo’dan Size En Özel Eğitim Desteği

Flalingo öğrenci indirimi ile faydalanacaklarınız bu kadar değil. En önemlisi, sizin için, size özel hazırlanmış eğitim programı ile İngilizce öğrenecek olmanız. Kişisel istekleriniz, ihtiyaçlarınız ve amaçlarınız bizim için kıymetli. Sizleri anlamak istiyor, sizin için en özel deneyimi sunmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, İngilizce öğretmek için en etkili yol budur. Doğru yaklaşımla siz de İngilizceyi en etkili şekilde öğrenip konuşabileceksiniz.

Flalingo bu uğurda her öğrenciye özel bir eğitim danışmanı atıyor. Uygulamada yaşadığınız bir sorunda, aklınızda bir soru işareti olduğunda ya da bizden bir talebiniz varsa yanınızdayız. Eğitim danışmanlarımız, çözüm odaklı bir yaklaşımla sizin için en özel deneyimi sunmak için canla, başla çalışıyor. STUDENT koduyla siz de Flalingo’ya gelerek, bu deneyime sahip olun!

Flalingo Öğrenci İndirimi ile Daha Fazlası

Flalingo öğrenci indiriminden faydalanmanın tam sırası! Çünkü bu indirim, yalnızca bütçenize fayda sağlamıyor. Flalingo öğrenci indirimi ile ertelediğiniz İngilizce eğitimine bugün başlamanın tam sırası. Bu bir fırsat…. Ancak ekonomik bir fırsattan ziyade, bahanelere bir son verip elzem olan İngilizce öğrenimine başlamanın fırsatı daha önemli değil mi? Yıllarca öğrenmeyi ertelediğimiz İngilizce, aslında çok fazla sayıda fırsat kapısını sizler için aralayacak. Bu kapıların da anahtarı, Flalingo ile İngilizce öğrenmek. STUDENT ile, sizle parlak geleceğiniz arasına engel ola tüm kapıların kilidini açmak için tek tık yeter.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

İngilizce’nin En İnteraktif Hali: Flalingo Grup Dersleri

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo ile İş İngilizcesi Öğrenen Vizyonerlere Tavsiyeler

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo ile Yapay Zeka Teknolojisi Buluşuyor: FLAI

Read More