Flalingo
English for Kids

Flalingo Kids’li Ailelere Tavsiyeler

Flalingo 24.04.2024

Her ebeveyn çocuğunun parlak bir geleceğe sahip olmasını ister. Çocuklarının en iyi versiyonunu ortaya çıkartmak için çabalar. Bu yüzden aileler, küçük yaştaki çocuklarını farklı alanlara yönlendirerek ve destekçisi olarak o alandaki geri dönüşlerin olumlu sonuçlanmasını sağlarlar. ‘’Çocuklarımızın yaşı küçük, bunları daha sonra öğrenebilir’’ yanılgısına kapılan aileler ileri dönemde sıkıntı yaşayabilir. Bilinçli ebeveynler çocuklarını küçük yaşta eğitime başlatır ve kendilerini bulmalarına izin verirler. 

Artık ailelerinde bilinçli olması sebebiyle çocuklar yeni bir dil öğrenmeye küçük yaşta başlıyor. Bu sayede daha iyi şekilde İngilizce öğrenebiliyorlar. Bu da aileleri, çocukları için en güvenli yol olan online İngilizce eğitimini itiyor. Konu çocukları olunca da aileler en iyisini bulmak için üstün çabalar harcıyorlar. Flalingo Kids ile karşılaşan aileler bitiş çizgisine başarılı şekilde ulaşıyor. Eğer siz de Flalingo ailesine katılıp çocuğunuz için doğru kararı verenlerdensiniz; tebrik ederiz. Aramıza hoş geldiniz.

Şimdi sizlere Flalingo Kids’in kullanımına yönelik bazı tavsiyelerimiz olacaktır. Çünkü Flalingo Kids, çocuklara İngilizce öğretirken aileleri de destekler ve onlara yol göstererek süreci onlar için kolaylaştırır.

İçindekiler

  1. Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin Kazançları
  2. Flalingo Kids’e Başlarken: İlk Ders İçin Ailelelere Öneriler
  3. Flalingo ile İlk Ders Sonrası Ailelerin Yapması Gerekenler
  4. Ailelere İngilizce Canlı Derslere Ek Tavsiyeler
  5. Flalingo Kids Ailelerinin En Büyük Destekçisiyiz

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin Kazançları

Çocuklar küçük yaşta dil öğrenmeye daha yatkın olurlar. Eğitimciler de erken yaşta dil öğrenmenin, çocukların bilişsel gelişimine yararlı olacağını belirtmişlerdir. Hatta küçükken öğrenilen diller sayesinde dil gelişimi desteklenir ve başka dilleri öğrenmek kolaylaşır. Yabancı dil öğrenen çocukların kendi dillerini de daha hızlı öğrendikleri söylenmektedir. 

Dil eğitimi denilince aklımıza ilk olarak küreselde kabul edilmiş İngilizce gelir. Bu yüzden ailelerde çocuklarının ilk olarak İngilizce öğrenmesini ister. İngilizce öğrenmenin okul hayatına hatta gelecekteki iş hayatına bile büyük katkıları olur. Bu yüzden İngilizce öğrenmek önemli bir süreçtir. Onları korkutmadan, motive ederek, bunu bir zorunluluk olarak görmemelerini sağlayarak İngilizce online özel derse başlatabilirsiniz. Bir süre sonra çocukların sizden daha istekli olduklarını göreceksiniz. Bunun önemini bilen aileler Flalingo Kids’le çocuklarına İngilizce öğrenmeye yönlendirir. Flalingo Kids’li aileler hayata 1-0 önde başlar.

Flalingo Kids’e Başlarken: İlk Ders İçin Ailelere Öneriler

Flalingo Kids ile dersler İngilizce canlı ders şeklinde işlenir. İlk olarak öğrencinin seviyesi tespit edilir. Daha sonra öğrenciye uygun öğretmen atanır. Öğretmenin önerileriyle öğrenciye uygun bir eğitim planı çıkarılır. Eğitim planıyla birlikte eğitim danışmanları tarafından ailelere çocuğunun eğitim sürecine dair bilgiler verilir. Onların sürece dair soruları varsa dinlenir ve cevaplanır. Öğretmen öğrencisiyle tanıştırılıp alışma süreci kolaylaştırılır. Öğrenciye de süreç anlatılır ve tedirginliği giderilir. İlk derste eğlenceli içeriklerle öğrencinin derse ilgisini kaybetmemesi sağlanır. 

Çocuğunuz Flalingo Kids ile verimli ders işlemesi için ben ne yapabilirim diyorsanız işte size önerilerimiz.

  • Çocukların ders sürecini etkilememesi için internet bağlantılarınızı kontrol edin.
  • Çocuğunuzun etrafında ders esnasında dikkatini dağıtacak herhangi bir şeyin olmadığından emin olun.
  • Çocuklarınızı İngilizce öğrenmeleri için cesaretlendirin. Korkmalarına izin vermeyin.
  • İngilizce öğrenmek çocuklarınıza bir iş ya da zorunluluk gibi gelmemesini sağlayın. Eğlenirken de İngilizce öğrenebileceklerini söyleyin.

Flalingo İle İlk Ders Sonrası Ailelerin Yapması Gerekenler

Her ders sonunda FLAI raporunu indirerek çocuğunuzun gün içinde neler öğrendiklerini görebilir ve ne kadar gelişim gösterdiğini inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzun FLAI raporuna öğrenci panelinden ulaşabilirsiniz. Eğer yine de raporu bulmakta sıkıntı yaşarsanız müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca öğretmeniyle iletişime geçerek dersin nasıl geçtiğini ya da çocuğunuzun durumunu sorabilirsiniz. Öğretmen aile ilişkisi derslerin daha rahat geçmesini sağlayacaktır. Flalingo Kids’le İngilizce öğrenmek artık çocuğunuz için çok eğlenceli ve kolay. En önemlisi sizler artık yalnız değilsiniz. Biz her zaman sizlerin destekçisiyiz.

Flalingo Kids ile ders sonrası çocuğunuza nasıl yardımcı olabilirsiniz? İşte yapılması gerekenler!

  • Çocuklarınıza İngilizce dersinin nasıl geçtiğini, aklını karıştıran soruların olup olmadığını sorabilirsiniz. 
  • Çocuğunuzun ders esnasında öğrendiği kelimeleri onlarla oyun oynarmış gibi tekrar edebilirsiniz.
  • Çocukların motivasyonlarını arttırmak için onların küçük başarılarını ödüllendirebilirsiniz. 
  • İngilizce öğrenmeyi onlar için eğlenceli hale getirebilirsiniz. İngilizce şarkılar dinleyebilir, hikayeler okuyabilir, oyunlar oynayabilirsiniz. 
  • Çocuklarınızla İngilizce konuşarak basit cümleler kurmasını sağlayabilirsiniz. Bu hem kendine güveninin gelmesini sağlar hem de öğrendiği kelimeleri pekiştirmesine yardımcı olur.
  • Çocuklarınıza karşı sabırlı olun. Bu sürece pozitif bakın.
  • Her zaman onların yanında olduğunuzu belli edin onları İngilizce konuşma, yazma konusunda cesaretlendirebilirsiniz.
  • Ders sonunda FLAI raporunu inceleyerek öğrencinin gelişimini kontrol edebilirsiniz.
  • Çocuğunuz takıldığı yerleri ders kayıtlarını açarak tekrar edebilirsiniz. 
  • Flalingo Kids sayfasını takip edip aktivitelerden yararlanarak çocuğunuzun İngilizcesini geliştirebilirsiniz.

Ailelere İngilizce Canlı Derslere Ek Tavsiyeler

Flalingo Kids ile eğitim alan öğrencilerimizin, dil öğrenme serüvenine destek olabilecek; İngilizce canlı derslere ek olacak tavsiyelerimiz:

  • Çocuğunuzun yaşına göre ilgisini çekebilecek İngilizce kitaplar alabilirsiniz. Bu onları dil öğrenmeye teşvik edecektir.
  • Ailelerimiz eğitim danışmanına güvenmeli ve bu doğrultuda hareket etmelidir.
  • Akışına bırakmaktan kaçınabilirsiniz. Çocukların dikkati kolay dağılır bu yüzden pratik yaparak ilgilerini kaybetmemelerini sağlayın.
  • Etrafınızda dil öğrenen başka çocuklar varsa onlarla diyalog kurmasını sağlayacak sosyal ortamlar yaratabilirsiniz.

Flalingo Kids Ailelerin En Büyük Destekçisi

Sonuç olarak Flalingo Kids, online canlı derslerle çocukların İngilizce öğrenme sürecini destekleyen bir uygulamadır. Flalingo Kids, çocukların geleceğine yatırım yapar ve onlara önemli bir destek sağlayarak İngilizce öğrenme sürecini hızlandırır. Onlara daha kolay bir başlangıç yapma imkanı sunar. Ayrıca Flalingo Kids, ailelere de yol gösterir. Çocukların dil öğrenme süresi boyunca daha rahat ve güvenli ilerlemesini sağlar. 

Siz Flalingo Kids'li ailelerle bu yolda birlikte olduğumuz için mutluluklar duyuyoruz. Eğer sizlerde Flalingo Kids uygulamasından memnun kaldıysanız bizi çevrenizdeki ebeveynlere önererek başka çocukların hayatına ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Çocuklarının yoluna ışık olmak isteyen aileleri Flalingo Kids ailemize davet ediyoruz. 

Other content that may interest you

English for Kids

Çocuğunuz İngilizce Eğitimine Neden İhtiyaç Duyuyor?

Read More
English for Kids

Çocukların İngilizce Öğrenmesi için 3 Neden

Read More
English for Kids

Flalingo Kids'te Aileler Hangi Paketi Tercih Etmeli?

Read More