Flalingo
English for Kids

Çocuklar İçin İngilizce Yaz Kampı 2024 Flalingo Kids’te Başlıyor!

Flalingo 06.06.2024

Çocuklar için İngilizce yaz kampı, Flalingo Kids ile tüm eğlencesi ve öğreticiliği ile başlıyor. Yaz günleri tatil anlamına geldiği kadar, çocukların yeni şeyler öğreneceği fırsatlar anlamına da geliyor. Çocukları yeni yetenekler öğrensin diyen bilinçli anne ve babalar için de yeni bir arayış başlıyor. Bugünkü konumuzla birlikte, ailelerin çocuklarının eğitimini desteklemesi ve geleceklerini garantiye alması için bir fırsattan bahsedeceğiz: Flalingo Kids İngilizce Kampı! Bu kampta neler var, size ne fırsatlarla geliyor; beraberce inceleyelim.

İçindekiler

1. Henüz Tanışmayanlar için Flalingo Kids

2. Flalingo Kids Yaz Kampı Hangi Fırsatlarla Geliyor?

3. Çocuklar İçin Flalingo Kids Yaz Kampında Neler Var?

4. Çocuğunuz Neden Flalingo Kids İngilizce Yaz Okulu Kampına Katılmalı?

5. Yazın En Eğlenceli ve Öğretici Hali Flalingo Kids Yaz Kampı İçin Tren Kalkıyor!

Henüz Tanışmayanlar için Flalingo Kids

Flalingo Kids, çocuklar için online İngilizce dersleri sağlayan bir platformdur. Flalingo ailesinin ayrılmaz bir parçası olan Flalingo Kids, 4-12 yaş arası çocuklar İngilizce öğrensin diye özelleştirilmiş bir program sunar. Bu program dahilinde çocukların alacağı dersler ise birebir şekilde, uzman öğretmenlerle işlenir. Ancak, Flalingo Kids sadece bunlarla yetinmez; geleceğimiz olan çocuklar için çok daha fazlasını da sağlamayı kendimize ilke etmiş durumdayız. Eğer “Flalingo Kids’in sağladıklarına dair daha fazla detayı görmek isterim” diyorsanız, tek tık yeterli olacaktır. 

Flalingo Kids Yaz Kampı Hangi Fırsatlarla Geliyor?

Flalingo Kids’in 2024 yazı için çocuklara en eğlenceli ve özel içerikle sunduğu program, 3 ay boyu sizlerle birlikte olacak. Laf aramızda, bu İngilizce yaz kampından da indirimli şekilde faydalanabilirsiniz. KAMP24 kodunu kullanarak, 2 aylık döneme olarak olarak 1 ay da bizden diyoruz. Yani, 3 aylık yaz kampının 1 ayı bizden! Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var; çünkü bu Flalingo Kids yaz kampanyası sınırlı sayıda geliyor. 

Çocuklar İçin Flalingo Kids Yaz Kampında Neler Var?

Çocuklar 2024 Flalingo Kids İngilizce kampında bol bol eğlenecek ve öğrenecek. Bunu mümkün kılmak için Flalingo Kids yaza hazırlandı. Tüm yaz boyu çocukların tatilden canı sıkıldıkça kaçacakları Flalingo Kids’te yer alan özellikler;

Çocuk Gelişiminde Donanımlı, Profesyonel Eğitmenler

Flalingo Kids, sağladığı İngilizce eğitimini her çocuğa özel kılmak için en doğru eğitmenlerle çalışıyor. Peki neden Flalingo Kids neden eğitmenler konusunda bu kadar hassas? Çocuk gelişimi ve İngilizce eğitimindeki rollerini tartıştığımız bu içerikle birlikte aklınızdaki soruları yanıtlayabilirsiniz. Flalingo Kids’te bulacağınız her eğitmen, İngilizce eğitimi konusunda sertifikalı olduğu kadar deneyime de sahiptir. Bu platformda yer alan eğitmenler, çoklu mülakatlardan geçerek çocuklarınızla buluşmaya hazır hale gelir. Bu sayede aileler de çocuklarının güven içinde İngilizce öğrenmesinden memnuniyet duyar.

Çocuklar İçin Oxford Family & Friends Kaynakları

İngilizce eğitiminde devamlılık ve doğru planlamanın kritik olduğu ilkesiyle kapsamlı bir dil okulu gibi çalışıyoruz. Bu noktada çocuklar da İngilizce öğrenirken kendi seviyelerine ve yaşına uygun içerikle beslenmeliler. Flalingo Kids, hem ders içinde hem de ders dışında Oxford’un çocuklar için hazırladığı Family and Friends serisine güveniyor. Bu kitaplar, çocuğunuzun İngilizce seviyesi ve yaşı ile uyumlu olacak şekilde ücretsizce sağlanıyor. Her seviye sonrası yine uygun olan kitaplara sınırsızca erişim sağlıyorsunuz. Flalingo Kids 2024 yaz kampında çocuklar için sağladığımız hem eğlenceli hem de öğretici yönü baskın olan bu özelliğimizi aileler olarak siz de çok seveceksiniz.

İngilizce Yaz Okulu Sonunda Çocuklar İçin Onaylı Sertifika

Her Flalingo Kids İngilizce yaz kampı katılımcısı öğrenci için tarafınıza onaylı bir sertifika sağlıyoruz. Bu başarılı geçen sürecin ardından bu sertifika ile çocuğunuzun öğrendiklerini taçlandırabilirsiniz. Ayrıca okul başvurusu sırasında da çocukların İngilizce becerilerinin ne denli önemli olduğunu biliyorsunuz. Mesela İngilizce becerileri daha ileride olan çocuklar, daha iyi sınıflarda eğitim görmeye hak kazanıyor. Ya da İngilizcesi gelişmiş olan çocuklar çok daha iyi okullarda okumaya hak kazanabiliyor. Bu durum kimi zamanlarda anaokulu seviyesine kadar düşmüş durumda. Rekabetin bu denli küçük yaşlara indiği günümüzde, çocuğunuzun İngilizce eğitimini Flalingo Kids ile destekler, sertifika ile geleceğinin önündeki engelleri temizleyebilirsiniz. Bunun için Flalingo Kids İngilizce yaz okulu ilk adım olsun.

Aileler İçin Flalingo Kids Eğitim Danışmanları

Flalingo Kids olarak çocukların ve ailelerin 7/24 destekçisiyiz. 2024 çocuklar için İngilizce kampında da, ne zaman ihtiyacınız olursa eğitim danışmanlarımız size yardımcı olmak için hazır. Çocukların eğitim planlaması, eğitmen ihtiyaçları, gelişim raporları ve diğer pek çok konu için ailelerin içini rahatlatacak önerilerimiz ve çözümlerimizle tatilinizde de yanınızdayız. KAMP24 kodu ile indirimli şekilde faydalanacağınız İngilizce eğitimine dair aklınızda soru işaretleri varsa, eğitim danışmanlarımızla cevaplamak için şimdi tam zamanı.

Çocuğunuz Neden Flalingo Kids İngilizce Yaz Okulu Kampına Katılmalı?

Peki çocuğunuz neden Flalingo Kids İngilizce yaz kampına katılmalı? Ya da soruyu şu şekilde soralım. Çocuğunuz Flalingo Kids yaz kampına katılmazsa ne kaybı olur? Beraber İnceleyelim.

Bilişsel Gelişimi Destekleme

Hiç şüphe yok ki, dil öğrenmek bir çoğunun gelişiminin büyük parçasıdır. Bunu bizzat bilim söylüyor. Çocukların bilişsel gelişimini desteklemek için en önemli adımı neden bir sonraki yaza bırakasınız? Çocukların eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirme konusunda bu yaz kampı ile aileler olarak üzerinize düşeni yapabilirsiniz. Şayet bu yaz kampı da başka bir yaza kalırsa, kaybedeceğiniz çok daha fazlası var. Çünkü siz de takdir edersiniz ki dil eğitimine ne kadar çabuk başlanırsa çocuklar için başarı garantisi o kadar büyük olur.

Geleceği Garanti Altına Alma

Bu yazıda daha önce de bahsettiğimiz gibi, İngilizce eğitimi artık yalnızca geleceği etkilemiyor. Yarını, hatta bugünü de çok kritik şekilde etkileme gücüne sahip. Çocuğunuz karnesinin yanına Flalingo Kids başarı sertifikasını da aşarak daha iyi okullarda ve sınıflarda okuyabilir. Şayet anne-baba olarak bu yaz kampı imkanından faydalanmazsanız, gelecek başarılarını da garantileme şansınız düşecektir.

Çocuklar İçin Dolu Dolu Bir Yaz

Sınırlı sayıdaki Flalingo Kids yaz kampından faydalanmayan ailelerin kaçıracakları en büyük fırsatlardan biri de çocukların geçireceği dolu dolu bir yaz. Yalnızca bilgisayar oyunu ile geçecek bir yaz yerine sıfırdan ya da yeni İngilizce becelerileri kazanıp, yoluna ışık olacak eğitmenlerle tanışıp eğlenceli dersler alabilirlerdi oysaki. Ancak bu şans hala devam ediyor. Çocukları için unutulmaz bir yaz tatili hediye etmek isteyen aileler, KAMP24 kodu ile bunu başarırken indirimden de faydalanabilir.

Yazın En Eğlenceli ve Öğretici Hali Flalingo Kids Yaz Kampı İçin Tren Kalkıyor!

Yaz günleri tatil ve dinlenmek demek kadar, yeni anılar biriktirmek ve deneyimler edinmektir. Çocuklar için paha biçilmez bir değer olacak İngilizce öğrenimi için bu kamp tam ailelere göre. Güven içinde İngilizce yeteneklerini geliştirirken eğlenen çocuklar için bu yaz unutulmaz olacak. Bilinçli aileler olarak çocuklar için yazın en verimli ve eğlenceli şekilde geçmesini istiyorsanız, buradayız. Flalingo Kids’e gelin, aklınızdaki soruları danışmanlarımızla yanıtlayın ve alanında uzman eğitmenlerle tanışın. Ama bu avantajdan KAMP24 koduyla indirimli şekilde faydalanmak için acele edin! Parlak geleceklere uzanan tren kalkıyor!

Other content that may interest you

English for Kids

Çocuğunuz İngilizce Eğitimine Neden İhtiyaç Duyuyor?

Read More
English for Kids

Flalingo Kids'te Aileler Hangi Paketi Tercih Etmeli?

Read More
English for Kids

Çocuklar İçin En Doğru İngilizce Öğretmeni

Read More