Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo'da Rahat Mod Mu Kurs Modu Mu?

Flalingo 27.04.2024

İngilizce online eğitim sayesinde artık ders saatlerimizi kendimiz seçebiliyoruz ve istediğimiz yerden derslere katılabiliyoruz. Ayrıca, derslerimizin nasıl işleneceğini de biz seçebiliyoruz. Artık ders programlarımızı kişiselleştirmek de oldukça kolay. Kullanıcı deneyimine önem veren Flalingo, derslerinizi kişiselleştirebilmenizi sağlıyor. Ayrıca, sunduğu iki farklı ders modu ile kullanıcılarına öğrenme süreçlerini istedikleri gibi şekillendirme fırsatı tanıyor. Yalnızca Flalingo’da olan bu benzersiz özellik sayesinde kullanıcılar nasıl bir İngilizce online özel ders istediklerine kendileri karar verebiliyor.

Flalingo'nun kullanıcılarına sunduğu bu farklı ders formatlarını siz de merak ediyorsanız 25 dakikalık bir deneme dersi alarak kendiniz de keşfetmeye başlayabilirsiniz. Yeni özelliğimiz konuşma grupları da sizleri bekliyor!

İçindekiler:

1. Flalingo Modlarını Tanıyalım

1.1 Flalingo Rahat Mod

1.2 Flalingo Kurs Modu

2. Peki Hangi Flalingo Modu Bana Daha Uygun?

2.1 İş İngilizcesi Öğrenenler İçin Rahat Mod ve Kurs Modu

2.2 IELTS - TOEFL Hazırlığındakiler İçin Rahat Mod ve Kurs Modu

2.3 İngilizceye Yeni Başlayanlar İçin Rahat Mod ve Kurs Modu

3. Sonunda Siz de Flalingo Modları ile İngilizce Serüveninizi Kişiselleştireceksiniz!

Flalingo Modlarını Tanıyalım

Flalingo ders modları sayesinde kullanıcılar, daha kişisel ders programları tasarlayabiliyor ve istedikleri zaman farklı ders formatlarına geçiş yapabiliyor. Flalingo’nun bu iki farklı modu geliştirme amacı, her kullanıcıya kişiselleştirilmiş ders formatları sunabilmek. Böylece kullanıcılar, geliştirmek istedikleri bütün dil becerilerine eşit şekilde ve istedikleri zaman yoğunlaşabiliyor. Bu yüzden, her iki ders modu da birbirinden farklı formatlara sahip:

Flalingo Rahat Mod

Flalingo rahat mod sayesinde konuşarak İngilizce öğrenmeye ağırlık verebilirsiniz. Konuşma pratiklerine ağırlık veren bu ders modu, daha esnek bir eğitim programı içeriyor. Öğretmeninizle adeta bir sohbet ortamındaymışsınız gibi istediğiniz günlük konulardan bahsedebilir, spor, sanat gibi konuşmak istediğiniz konuları kendiniz belirleyebilirsiniz. Ayrıca, rahat modu tercih eden kullanıcılar konuşma pratiği yapma sıklıklarını da belirlemekte özgür. Kısacası rahat mod, konuşma becerilerinize yoğunlaşırken ilginizi çeken konular üzerinden de pratikler yapma imkanı sağlıyor.

Flalingo Kurs Modu

Kurs modu sayesinde kullanıcılar, daha temel ve yoğun bir İngilizce eğitimi de tercih edebiliyor. Kurs modu sayesinde sadece konuşma değil, tüm becerilerinizi ve genel İngilizce seviyenizi geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Örneğin, derslerinizi Oxford University Press materyalleri üzerinden işleyebilir ve verilen ödevlerle dil becerilerinizi hedef alan kapsamlı bir programdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kurs modu sayesinde kullanıcılar, derslerdeki ilerlemelerini, genel gelişimlerini ve işledikleri konuları yakından takip edebilir. Bu yüzden kurs modu, rahat modun aksine daha yoğun bir programla tüm dil becerilerinize odaklanmayı amaçlıyor.

Peki Hangi Flalingo Modu Bana Daha Uygun?

Hangi Flalingo modunu seçeceğinize karar veremiyor musunuz? O zaman örneklerle yardımcı olmaya çalışalım. İlk önce bir dersten ne istediğinizi belirlemenizi öneririz. Örneğin rahat modu, kurs modunda öğrendiğiniz dil bilgisi kurallarını, yeni kelimeleri ve cümle yapılarını pekiştirmekte kullanabilirsiniz. Ayrıca belirttiğimiz gibi, yoğun bir iş temposuna sahip kullanıcılarımız günün sonunda rahat modu eğlenceli ve günlük konular hakkında da konuşmak için kullanabilir. Böylece kullanıcılar, aynı anda hem konuşarak İngilizce pratiği yapmış, hem de eğlenerek yeni bir kültürü tanıma şansı yakalamış olur.

Öte yandan kurs modunu, dil bilgisi kuralları da dahil olmak üzere tüm becerilerini geliştirmeyi amaçlayan kullanıcılar için ideal olacaktır. Örneğin, İngilizce öğrenmeye yeni başlayan bir kullanıcıysanız ve seviyenizden emin olamıyorsanız kurs moduyla İngilizce temelinizi hemen oluşturmaya başlayabilirsiniz. 

Ayrıca, spesifik bir moda bağlı kalmak zorunda değilsiniz ve hangi paketi seçerseniz seçin iki moda da dilediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz. Şimdi beraber İngilizce hedeflerimize göre her iki modu da nasıl beraber kullanabileceğimize bir bakalım:

İş İngilizcesi Öğrenenler İçin Rahat Mod ve Kurs Modu

Flalingo, iş İngilizcesi gibi spesifik alanlardaki uzman öğretmenleri ve kaynaklarıyla da öne çıkıyor. İş İngilizcenizi geliştirmek için her iki modu da kullanarak derslerinizden hızla verim almaya başlayabilirsiniz: 

İş İngilizcesi İçin Kurs Modu

Alanında uzman öğretmenlerimizle daha resmi ve mesleki bir İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz. Resmi ve yazılı dil pratikleri de içeren derslerle siz de daha profesyonel bir İngilizce öğrenebilirsiniz. İş İngilizcesinde kullanılan resmi kalıplar, mail örnekleri, resmi yazışmalar veya mesleki jargonlar kurs modundaki derslerinizin odak noktası olacak.

İş İngilizcesi İçin Rahat Mod

Rahat mod sayesinde iş İngilizcesinin konuşma alanında kendinizi geliştirmeye ve kurs modunda öğrendiklerinizi konuşarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Örneğin, öğretmeninizle adeta bir toplantı ya da mülakat ortamındaymışsınız gibi konuşabilir ve iş İngilizcenizi bu şekilde günlük hayatınıza da taşımaya başlayabilirsiniz. 

IELTS-TOEFL Hazırlığındakiler İçin Rahat Mod Ve Kurs Modu

IELTS ya da TOEFL gibi genel İngilizce becerilerinizi test eden bir sınava hazırlanıyorsanız her iki modu da kullanmanızı tavsiye ederiz. Böylece sınavın her bölümü için kendinizi yeterince geliştirmiş olacaksınız:

IELTS-TOEFL Hazırlığındakiler İçin Kurs Modu

Deneyimli öğretmenlerimiz ile bu sınavların formatlarına özel pratikler yapabilir ve sınavlarda sıklıkla çıkabilen temel konular üzerinden ilerleyebilirsiniz. Böylece sınavı geçmeniz için bilmeniz gereken temel konuları öğrenebilir ve okuma, anlama, yazma pratikleri yapabilirsiniz.

IELTS-TOEFL Hazırlığındakiler İçin Rahat Mod

Kurs modundaki derslerinizden sonra sınavların konuşma bölümlerine de hazırlanmak mümkün. Öğretmenleriniz, sınav formatına uygun şekilde sizinle konuşma pratikleri yapacak ve sınava en uygun şekilde hazırlanmanızda yardımcı olacaktır.

İngilizceye Yeni Başlayanlar İçin Rahat Mod Ve Kurs Modu

Eğer amacınız İngilizceye daha temel bir başlangıç yapmaksa her iki modu da denemek sizin için en iyi başlangıç olabilir. Böylece her türlü İngilizce becerinizi aynı anda geliştirmeye başlayabilirsiniz.

İngilizceye Yeni Başlayanlar Kurs Modu

İlk dersinizde İngilizce seviye tespitiniz yapıldıktan sonra size en uygun profesyonel ders materyalleri sunulacak ve öğrenmeye en doğru yerden başlayabileceksiniz. Ayrıca, İngilizce temelinizi de Oxford University Press materyalleri, yani en profesyonel eğitim kaynaklarıyla oluşturmaya başlamış olacaksınız.

İngilizceye Yeni Başlayanlar Rahat Mod

Eğer kendinizi henüz dakikalarca konuşmak için hazır hissetmiyorsanız endişelenmeyin. Uzman öğretmenler, her seviyeden öğrenciye yardımcı olmak için hazır. Günlük ve basit konulardan konuşabileceğiniz ders modu sayesinde eğlenceli bir ders ortamı yaratabilir ve bu şekilde daha rahat ve özgüvenli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Sonunda Siz de Flalingo Modları ile İngilizce Serüveninizi Kişiselleştireceksiniz!

Umarız ki bu yazıda hangi Flalingo modunu hangi ihtiyaçlarınız için kullanabileceğinizi göstermekte yardımcı olmuşuzdur. Flalingo, kullanıcı deneyimine oldukça önem veren bir İngilizce online eğitim platformu olarak her kullanıcının en yüksek verimi alabilmesini amaçlıyor. 

Siz de Flalingo ders formatlarından yararlanabilir ve size en uygun öğrenme programınıkendiniz de oluşturabilirsiniz. Yalnızca Flalingo'nun sunduğu özelliklerden biri olan ders modlarını siz de bir paket seçerek hemen deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Şimdiden aramıza hoş geldiniz!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

İngilizce’nin En İnteraktif Hali: Flalingo Grup Dersleri

Read More
Online English with Flalingo

Flalingo ve Eğitim Paketi Seçimi İpuçları

Read More
Online English with Flalingo

Sevgiliye Alınacak En Güzel Hediyeler: Klişeler Hariç

Read More