Flalingo
Online English with Flalingo

Flalingo ile Birebir Online İngilizce Dersi Nasıl Geçiyor?

Flalingo 09.08.2024

Flalingo ile birebir online İngilizce derslerinin nasıl geçtiğini merak eden kullanıcılarımız için öğrencilerimizin kendi deneyimlerinden bahsetmek istedik. Özellikle son yıllarda İngilizce konuşma pratiği için online platformları arayan kullanıcıların seçenekleri çoğaldı. Böylece, sizlerin kendini geliştirebilmesi için tercih edebileceğiniz kaynaklar da arttı demek oluyor. Flalingo ile kendinizi geliştirdiğiniz bu kaynaklar arasından en kıymetlisini seçmiş olduğunuza inanıyoruz. Flalingo ekibini özel kılan özellikler neler? Bu sorunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz. Eğitim danışmanlarımız anında sizlerle iletişime geçerek süreçte sizi nelerin beklediği noktasında bilgilendirme yapıyor. Ancak, doğrudan derslerin nasıl geçtiğini bilmek isteyenler olabilir. Bu yüzden bir öğrencimizin birebir derse girdiğinde yaşadıklarını sizinle paylaştığını hatırlatmak isteriz. Eğer siz de, Flalingo birebir dersleri nasıl geçiyor acaba diye soruyorsanız, yazının devamına göz atın!

Flalingo’da Online Dersler Almaya Nasıl Karar Verdim?

"Selamlar, ben Serra. Bundan birkaç ay önce tıpkı sizin gibi İngilizce konuşmaya dair özgüvenini geliştirmek isteyen biriydim. Karar vermem, adım atmam bir hayli zaman aldı. Online kurs kapsamında neler oluyor, Flalingo ile bir ders nasıl geçiyor bilemediğim için bir hayli zamanımı düşünmeye ayırmıştım. Bu yüzden siz zaman kaybetmeyin diye, İngilizce öğrenmek için girdiğim online derslerin nasıl geçtiğinden bahsedeceğim. Çünkü hepimizin son zamanlarda pek çok yöntem denediğinden eminim. Belki de bazılarımız bir süredir denemekten kaçıyor bile olabilir. Ben de, biriyle derse girip İngilizce konuşmaktan uzun bir süre kaçtım. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. "

Flalingo ile Online Ders İçerikleri Hakkında Detaylı Bilgilendiriliyor muyuz?

"Flalingo ile tanışmam sosyal medya aracılığıyla oldu. Öncelikle, sitelerine girip baktığımda birebir öğretmenlerle ders girebileceğimi tahmin ediyordum. Ama ana sayfada gördüğüm diğer özellikleri de merak ettim. Sonra, siteden gelen chat bildiriminden doğrudan iletişime geçip sormak istedim. FLAI ve akıllı algoritma denilen özelliklerin neler olduğunu sordum.

FLAI için bir yapay zeka raporlama sistemi olduğunu öğrendim. Akıllı eşleştirmenin de bana uygun öğretmeni seçebilmem için olduğunu ilettiler. Sonrasında eğitim paketlerine girdim ve ücretleri inceledim. Açıkçası, özellikleri merak etmiştim ama İngilizce konuşmama katkısından emin olamadım. Deneme dersi de vardı, girip girmeme konusunda tereddüt yaşadım. İngilizce konuşma pratiği yapmak istiyordum ama aciliyeti de yoktu o zamanlar açıkçası. Kafam karışık internet sitesinden çıktım. Birkaç ay sosyal medyada sık sık önüme düşmeye devam etti.

Sonunda, üniversiteden mezun olduğumda iş başvurusu yapmak ya da yüksek lisans yapmak arasında kararsızken İngilizce seviyemin seçeneklerimi ne kadar daralttığı yeniden yüzüme vurulmuştu. Bu kez ciddi ciddi, siteye girdim. Kayıt formuna bilgilerimi girdim. Beni aradıklarında kampanya sürecinde olduklarını öğrendim. Flalingo ile online İngilizce hakkında detaylı bilgi aldım. Artık İngilizce konuşabilmek için bir şey yapmak zorundaydım. Ben de ödemeyi yapıp akıllı algoritmanın bana önerdiği öğretmenlerden birini seçtim. Bunun için öğretmenlerin videolarını izledim. Zorica Z. isimli İngilizce öğretmeninin, aksanı ve biyografisi bana oldukça cool geldi. İlk ders için onunla rezervasyon yaptım. "

Flalingo ile ilk Birebir Online İngilizce Dersim Nasıl Geçti?

"llk derse biraz geç kaldım. Çünkü siteye girip hiç gezmemiştim. Zoom üzerinden derse katıldığımız için birkaç dakika yüklenmesini bekledim. Derse girdiğimde kameram kapalıydı. Selamlaşma faslı geçti aramızda. Söylediklerini anladığım için çok rahatlamıştım. Çat pat konuşmaya çalışırken Zorica da beni anlıyor olduğu için çok rahatladım. Ardından kamerayı açtım.

Benim İngilizce seviyeme uygun olan Oxford kitabını açtı. Şansıma konu oldukça ilgili olduğum, gastronomi çıkınca ben şakır şakır İngilizce konuşmaya başladım. Tamam, kabul o kadar değil. Ama pek çok kelimeyi bildiğim için konuyu oldukça hızlı geçtik. Ayrıca, telaffuzumu çok beğendiğini söyledi. Bu da beni ayrıca gururlandırdı. Ara ara takıldığım oldu “midye”nin İngilizcesini hatırlayamadığım için, bir beş dakika onu tarif etmeye çalıştım. Sonra internetten bakmak geldi aklıma, “mussel” dediğimde, Zorica da çok sevdiğini paylaştı benimle. Online ders sırasında konuşmakla kalmayıp kitaba ve ekrana kalıplar yazıyordu. Bana not alırsam faydalı olacağını söyledi. Bir dahaki derse kalem kağıtla gireceğim bu yüzden."

Flalingo’daki İngilizce Öğretmenin ile İletişim Nasıldı?

"Flalingo ile birebir ders girmeden önce listede çok fazla öğretmenin olmaması işimi kolaylaştırdı açıkçası. Çünkü, ben biraz kararsız biriyimdir. Listedeki öğretmenlerin bile tek tek profillerini inceledim. Daha fazla öğretmen olsaydı kafam çok karışırdı. İşin güzel tarafı pek çoğunun benim tercihlerime uygun olmasıydı.

İlk ders benim için heyecanlı geçtiğinden gelecek haftaki birebir ders için de Zorica’yı İngilizce öğretmenim olarak seçtim. Şimdilik, Zorica ile derslere devam etmek istiyorum. Biraz daha ilerlersem, başka öğretmenlerle de pratik yapabilirim belki. Ama her seferinde nasıl biri acaba? Benim söylediklerimi anlayacak mı? Gibi korkular yaşamak istemiyorum. Şimdi size Zorica’yı çok anlattım. Umarım, ders programı full çekmez bundan sonra. Neyse, Flalingo ekibinin yardımcı olacağını umuyorum. Sonuçta en baştan beri Zorica ile derse giriyorum. Eğitimin sonuna doğru İngilizcemin hangi seviyelere çıktığından da bahsederim. Görüşmek üzere…"

Flalingo Online İngilizce Dersleriyle Kendini Geliştir!

Flalingo ile birebir online İngilizce derslerinde sizlere eşlik eden öğretmenlerimizin ne kadar profesyonel olduğundan pek çok kez bahsetmiştik. Bu yazıda Serra’nın paylaştığı memnuniyet bizleri oldukça gururlandırıyor. İşte bu gurur sebebiyle, İngilizcenizi geliştirmek için attığınız adımda sizin partneriniz olmak Flalingo ekibinin yegane hedefi. Bu yüzden, kendinizi geliştirirken sunduğumuz tüm özellikleri yine sizlere özel kişiselleştirmenin oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Bu uğurda geliştirdiğimiz akıllı eşleştirme algoritması sizlerle en doğru öğretmeni bir araya getiriyor. Böylece İngilizce öğrenme süreciniz size özel bir hale geliyor. Dolayısıyla tüm eksiklerinizi gidermiş olursunuz. Böylece İngilizce konuşurken özgüvenli olmak kaçınılmaz bir hal alır. Siz de, profesyonel ve samimi öğretmenlerle İngilizce pratikler yapmak için Flalingo ailesine katılın. Pratiklerle İngilizce seviyenizi ilerletin. İngilizce seviyeniz ilerlerken kendinizi geliştirin!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Flalingo Yorumları ve Gerçekleri: Kendi Deneyimlerim

Read More
Online English with Flalingo

Neden Flalingo: Flalingo’yu Diğer Markalardan Ayıran Özellikler

Read More
Online English with Flalingo

Dizi-Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

Read More