Flalingo
Online English with Flalingo

Özel İngilizce Öğretmeni Arayanlara “Birebir” Çözüm Flalingo’da!

Flalingo 04.05.2024

Özel İngilizce öğretmeni ile en kişisel çözüm ve en hızlı ilerlemeyi garantilemek mi istiyorsun? Bu yazıda senin için yerli ya da yabancı hocadan özel İngilizce dersleri alırken, başarıyı garantilemeden için “birebir” çözüm önerileri sunuyoruz. İngilizce öğrenirken her şeyi kendi başına başaramayacağın gibi, her şeyi de öğretmenden beklemek olmaz! Ancak senin İngilizceye atacağın doğru adımlar ve iyi bir rehberlikle ortaya güzel işler çıkacağını düşünüyoruz. Bunun için taktikler bu yazıda sıralandı!

Dünyanın dört bir yanından, her biri farklı bir konuda ve seviyede uzmanlaşmış, sertifikalı İngilizce öğretmenleriyle buluşmanın tam sırası! Senin ihtiyaçların ve amaçlarına kulak verip, binlercesi arasından en uygun eğitmenleri seninle eşleştiren Flalingo akıllı öğretmen algoritmamızı deneyebilirsin! Dilersen, sana uygun olarak oluşturulan havuzun dışından da eğitmenlerle de tek tıkla tanışabilirsin!

İçindekiler

1. İngilizce’yi Öğrenirken Eğitmenin Rolü

2. Neden Özel İngilizce Dersleri?

2.1. İngilizceyi Konuşarak Öğrenmek

2.2. Kişiselleştirilmiş Dersler

2.3. İngilizceyi Daha Hızlı Öğrenmek

3. Flalingo’nun Birebir Dersleri ve Uzman Eğitmenlerin İlgisi

4. İngilizce Öğretmeni ile Özel Ders Fiyatları

5. Birebir Flalingo Çözümleri ile Özel İngilizce Eğitmenleri ve Daha Fazlası!

İngilizce’yi Öğrenirken Eğitmenin Rolü

İngilizce öğrenirken, ne seviyede olursan olun, bir bilene danış! Bir bilenden kastım ise İngilizce öğretmenleri. Düşün, hayatının geri kalanında İngilizce bilmeyenlere İngilizce öğretmekle görevli bir kişi var karşında. Belki de senin gibi kaç tane öğrencisi oldu, kaç kişiye dil öğretti. 

Ama şunu hatırlatalım; dil bilmekle dil öğrenmek arasında da dağlar kadar fark var. Sana İngilizceyi öğretecek olan kişi, gerekli teknikleri uygulayarak, belki de sıfırdan yetenekler kazandırmalı. Doğru yaklaşımla yeni kelimeleri ve kuralları kavratmasının yanı sıra, hatalardan ders almanıza da katkı sağlamalı. Bolca pratik yaparak da konuşma yeteneklerini ilerletmeli.

Biliyorsun ki gömleğin bir düğmesi yanlış iliklenirse, diğerleri de yanlış gider. İşte uzman eğitmenler, yani öğretme işini bilenler, bu durumu engellemekle yükümlüdür. Doğru konuları seviyene uygun şekilde işleyerek, konuşarak İngilizceyi benimseterek, planlı bir öğrenim sağlar. İşte temel olarak yanlışlardan ders almak, doğru konuları doğru şekilde ve doğru zamanda öğrenmek için bir öğretmenin rehberliğine güvenmekte fayda var.

Neden Özel İngilizce Dersleri?

Özel İngilizce dersleri, adı üzerinde, tamamen sana özeldir. Eğitmenin tüm ilgisi senin üzerindedir. Bunun yanı sıra zamandan verim almak için de en doğru çözüm bireysel derslerle İngilizce öğrenmektir. Özel İngilizce derslerinin faydasını gelin listeleyelim:

İngilizceyi Konuşarak Öğrenmek

İngilizce öğrenirken atlamamanız gereken ilk konu, konuşma egzersizleridir. Eğer ders sırasında ne kadar öğrenci varsa, o kadar çok kısıtlı bir alanın var demektir. Öğretmen kime söz verecek, kimi dinleyecek ve kimin hatalarını düzeltecek? Bu hem eğitmen için ağır bir iş yükü, hem de öğrenciler için kısıtlayıcı bir durum. Ama özel İngilizce öğretmeni ile çalılırsanız, ders sırasında öğretmen yapması gereken her şeyi sana özel yapacak. Yani bir konuyu biliyorsan, başka bir öğrenci için bir daha dinlemene gerek olmayacak. Derste daha çok konuşacaksın, eğer hatan varsa göreceksin ve düzeltme fırsatı yakalayacaksın.

Kişiselleştirilmiş Dersler

İngilizceyi öğrenme amacına bakalım: Belki iş görüşmelerinde İngilizce yüzünden elenmemek, belki yurtdışında günlük yaşama adapte olmak, belki akademik başarılara imza atmak… Bunlar en popüler nedenler olsa da herkesin öğrenme ihtiyacı kendine özeldir ve tektir. İşte bu amaç için, yoldan sapmadan İngilizce öğrenmek istiyorsan özel dersler en verimli çözümdür.

İngilizceyi Daha Hızlı Öğrenmek

İngilizceyi sindire sindire öğrenmek en doğrusu. Aceleci olmak pek de tavsiye edeceğimiz bir konu değil. Ancak vakit kaybetmek de kimsenin işine gelmez. İngilizceyi doğru hızda öğrenmek ve vakit kaybetmemek için özel İngilizce dersleri sana birebir. Eğer bir konuyu kavramakta zorlandıysan sıkıntı yok! Sen bu işi kavrayana kadar eğitmenle birlikte üzerine çalışabilirsin. Eğer bir konu senin için çocuk oyuncağıysa, birkaç pratik sonra yeni konuya geçebilirsin. Eğer bir dinleme pratiği için parçayı tek sefer dinlemek yetecekse, neden ikincisi ile zaman kaybedesin! Ya da daha güzel yazmak çin daha çok zamana ihtiyacın varsa, gerekli tüm zaman senin! İşte İngilizceyi bu şekilde vakit kaybetmeden öğrenmek için tek ihtiyacın tıklamak ve en doğru özel İngilizce öğretmenini bulmak.

Flalingo’nun Birebir Dersleri ve Uzman Eğitmenlerin İlgisi

Özel İngilizce öğrenirken semtine bağlı kalmana gerek yok. Bir yabancının evine, uzun süren yolculuklar sonunda varmana gerek yok. Tek tıkla dünyanın dört bir yanından eğitmenler seninle! Karşılıklı olarak İngilizceyi sana konuşarak öğretecek profesyoneller Flalingo’da! İngilizceyi online bir şekilde öğreten Flalingo ile istediğin yer ve zamanda derslerine devam edebilirsin. Bu hem zaman hem de motivasyon kazandıracaktır. 

İngilizce Öğretmeni ile Özel Ders Fiyatları

Ayrıca, Flalingo’ya kaydolmak, özel bir İngilizce öğretmenini kendi kendine aramaktan çok daha kolay ve kârlı! Uzman eğitmenlerin özel ilgisinin yanı sıra;

  • Oxford University Press materyalleri,
  • FLAI ders sonu raporu ile ders analizi,
  • Eğitim danışmanları,
  • Kapsamlı müfredat,
  • Seviye belirleme sınavları ve sertifikalar,
  • Yardımsever müşteri temsilcileri,
  • Diğer öğrencilerle gerçek hayat senaryoları yaşayacağın hediye grup dersleri

Flalingo’da tek pakette! Bu şekilde özel İngilizce öğretmenleri ile dil öğrenmek hem daha kârlı hem de daha başarı odaklı. Ayrıca, Flalingo’da istersen bir eğitmenden düzenli dersler alabilir, istersen her derste farklı eğitmenlerle konuşabilirsin. Yani, sen nasıl istersen Flalingo’da o imkanı yaratıyoruz!

Birebir Flalingo Çözümleri ile Özel İngilizce Eğitmenleri ve Daha Fazlası!

Özel İngilizce öğretmeni ile en özel ve başarı odaklı dersler için Flalingo doğru adres. Neden mi? Çünkü online İngilizce öğretmenlerimiz sertifikalı ve alanında uzman. Bunun yanı sıra derslerde doyasıya konuşur ve müfredat ile her şeyi eksiksiz öğrenirsin. Kaynak kitaplar ve pratikler derslerini desteklerken, düzenli seviye tespit sınavlarıyla yol haritanı belirlersin. Eğitmeninden memnun kalmazsan kolayca bir başkasına geçersin. İstersen her derste farklı eğitmenlerle konuşur, yeni kişilerle tanışır yeni deneyimler edinirsin. İstersen bir eğitmenden düzenli dersler alırsın. Bunların hepsi de sabit bir fiyatla geliyor. Ayrıca özel bir İngilizce öğretmenini kendiniz tutmak istediğinizde sonuç daha pahalıya patlarken Flalingo çok daha fazlasını makul bir fiyata sunuyor. İşte Flalingo bu güzel içeriği, size güven içinde sunuyor.

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Dizi-Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

Read More
Online English with Flalingo

Çocuklar İçin İngilizce Öğreten Oxford Kitapları Flalingo Kids'te!

Read More
Online English with Flalingo

TOEFL Sınavına Yakın Takip: 4 Hamlede TOEFL Sınavında Nasıl Başarılı Olunur?

Read More