Flalingo
Online English with Flalingo

Ezber Bozan Online İngilizce Platformu: Flalingo

Flalingo 05.06.2024

Flalingo olarak bizi farklı kılan özellikler neler?  Sizlere nasıl üst düzey bir İngilizce eğitimi sunmayı vadediyoruz? Haydi bizi Flalingo olarak iddialı kılan özelliklerimize ve eğitim anlayışımıza bir de yakından bakalım!

İçindekiler

1. Flalingo'nun Farkı Ne?

2. Kapsamlı Online Eğitim 

2.1. Konuşarak İngilizce Öğrenin

2.2. Önceliklerinize Göre Hazırlanmış Ders İçerikleri

2.3. Kişiselleştirilmiş Ders Programı

3. İleri Seviye İngilizce İçin Flalingo ile Sıkı Çalış

4. Online İngilizce Fırsatlarını Yakalayın

5. Bir Online İngilizce Uygulaması Olan Flalingo'ya Son Bakış

Flalingo’nun Farkı Ne?

Flalingo, konuşarak İngilizce öğrenebileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz online bir platform. Ancak Flalingo diğer markalardan farklı olarak İngilizce eğitiminde çeşitliliğe önem veriyor. Çünkü online platformların ağırlık verdiği konuşarak öğrenme ortamı her zaman yeterli olmuyor. 

Flalingo olarak İngilizce öğrenmeye bir bütün olarak bakıyor ve böylece farklı yöntemler barındıran bir eğitimi sizlere sunmaya çalışıyoruz. İngilizceyi sadece sohbet etme amacıyla değil, akıcı bir iletişim, kendinizi özgüvenle ifade etme ve ileri düzeyde dil becerilerine de sahip olarak profesyonelce kullanabilmenizi sağlayan online dil okulu olarak sunduğumuz özellikleri şöyle sıralayalım:

  • Flalingo, esnek zaman ilkesi ile 7/24 ders alabileceğiniz bir sistem sunuyor. Bu sistem içerisinde, bir tık ile girebileceğiniz online dersler mevcut. Böylece, online dersler ile farklı aksanlı öğretmenlerle konuşma pratikleri yapma şansına sahip oluyorsunuz. Dolayısıyla İngilizce konuşma becerinizi geliştirebiliyorsunuz. 
  • Ayrıca Flalingo, sadece farklı hocalarla online derslere girebilme özelliği ile sınırlı kalmıyor. Sürekli olarak aynı öğretmen ile ders yapma fırsatı da sunuyor. Böylece, öğretmeniniz ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir çizelge oluşturabilirsiniz. Bu çizelgeye ek olarak, kaynak materyallerin de Flalingo eğitim paketine dahil olduğunu belirtmeliyiz. Çünkü, İngilizce öğrenirken bilgilerinizi pekiştirmek için kaynaklara ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Flalingo’nun sağladığı profesyonel ders materyalleri ile yazma ve okuma becerileri üzerine de çalışma fırsatınız oluyor. Böylece, bu becerileriniz için bir başka eğitim arayışına girmenize gerek kalmıyor.
  • Değinmemiz gereken bir diğer konu ise dil öğrenirken yanlışlarınızı gösterecek bir rehbere duyulan ihtiyaç. Bu noktada Flalingo'da yer alan yapay zeka aracı FLAI geliştirdiği raporlar ile size rehberlik hizmeti sunuyor. Yapay zekanın hazırladığı bu raporlar sayesinde, yanlışlarınızı düzeltebilir ve eksik yanlarınızı daha hızlı fark edebilirsiniz. Yalnızca Flalingo ailesinin bir parçası olan öğrencilerin faydalanabileceği bu özellik hakkında  sorularınız varsa, yapay zeka teknolojisi ile desteklenmiş FLAI'yi detaylıca ele aldığımız içeriğe tek tıkla ulaşmanız mümkün. 

Kapsamlı Online Eğitim

Flalingo ailesi olarak, ihtiyaçlarınıza yönelik farklı çözüm önerileri sunan bir sistem geliştirdiğimizden bahsetmiştik. Hem konuşma becerinizi, hem de dil anlatım ve diğer iletişim teknikleri açısından kendinii geliştirmenizi sağlayacak bu sistem, bizi diğerlerinden ayırıyor. Flalingo’nun geliştirdiği sistemin detaylarını incelemek isterseniz okumaya devam edebilirsiniz.

Konuşarak İngilizce Öğrenin

Kendinizi İngilizce olarak ifade etmeniz gereken anlarda, özgüvenli olmak istersiniz. Bu yüzden, İngilizce konuşma noktasında pratik yapmak için ne kadar çok şansıniz olursa kendinizi o kadar doğru ifade edebilirsiniz. Flalingo konuşma pratiğini yapabilmeniz için size online İngilizce dersi fırsatı sunuyor, üstelik profesyonel İngilizce öğretmenleriyle. 

Tercihlerinize bağlı olarak, her ders için farklı bir öğretmen seçebiliyorsunuz. Böylece yeni hocalar ile girdiğiniz derslerde heyecanınızı kontrol altına almanın yeni yollarını kendinize kazandırmış oluyorsunuz. Aynı zamanda da farklı aksanlı hocaları seçerek İngilizce anlama ve konuşma açısından kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

 Önceliklerinize Göre Hazırlanmış Ders İçerikleri

Sadece özgüven kazanmak sizlere yeterli gelmeyebilir. Sohbet havasında geçen rastgele derslerin yanında size rehberlik edecek bir danışmana da ihtiyaç duyabilirsiniz. Çünkü İngilizcenin, sadece özgüven eksikliğinizi gidererek halledebileceğiniz bir mesele olduğunu söylemek pek doğru olmaz. Her açıdan kendini geliştirmeniz gerekiyor. Yani, İngilizce konuşabilmek için özgüven kazanmanın yanı sıra, bu özgüveni stabil hale getirmek için planlı olarak kelime telaffuzu gibi detaylara da çalışmanız gerekiyor.    

Bu noktada, Flalingo ile ister her ders farklı bir öğretmen seçip farklı aksanlara sahip eğitmenler ile konuşma becerinizi geliştirebiliyorsunuz. İsterseniz de hep aynı öğretmen ile derse girebilme şansına sahip olabiliyorsunuz. Böylece, seçtiğiniz rehber hocanız seni yakından takip ediyor. Dolayısıyla, eksiklerinizi tamamlamak için size yardımcı oluyor. Yani, Flalingo ile online İngilizce öğrenirken farklı hocalar seçmek sizi için zorunluluktan olmaktan çıkıyor. Hem kendinizi profesyonel bir şekilde anlatmayı öğrenirken hem de özgüvenli olmak için farklı kişilerle pratik yapabiliyorsunuz, böylece akıcı İngilizce konuşma hedefinize daha sağlam adımlarla ilerleyebiliyorsunuz.

Kişiselleştirilmiş Ders Programı

Dil kurslarındaki bir diğer sorun ise ders planının size göre hazırlanmamasıdır. Bu da, size uymayan bir ders programıyla vakit kaybetmenize yol açar. Bu sonucunda derslerini kaçırmak ya da ödevleri yetiştirememek gibi dertlerle uğraşırsınız. Temposu yüksek ve yoğun geçen bu günlerde biz sizin vaktininizin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, kendi ihtiyaçlarınıza göre rezervasyon yapmanıza olanak sağlayarak online dersleri planlama özgürlüğünü size bırakıyoruz.

Flalingo ile artık zaman ve mekan engeline takılmadan, hem online hem de kapsamlı eğitime sahip olabilirsiniz! Böylece, yolda kaybedeceğiniz zamanı kendi lehinize kullanırsınız. Sana sağladığımız ders materyalleri üzerinden gramer çalışabilir, alıştırmalar yapabilirsiniz. Kelime dağarcığınızı geliştirmek için okumalar yapacak vaktiniz ve enerjiniz size kalır. 

İleri Seviye İngilizce için Flalingo ile Sıkı Çalış 

Takdir edersiniz ki; yalnızca konuşma pratikleri yapmak, İngilizcenin gramer yapısını öğrenebilmek ve farklı yeteneklerde uzmanlaşmak için yeterli olmayacaktır. Özellikle, akademik alandaki çalışmalara yoğunlaşmak veya dil sınavlarına girmek gibi gayeleriniz varsa… 

Bu düşünceler eşliğinde, kapsamlı dil eğitimine ihtiyacınız olduğunu düşünmeniz çok normal. Çünkü, belli bir müfredata bağlı kalarak dokümanlar ile çalışmak çok daha faydalı diyebiliriz.. Bu yüzden, online eğitim dışındaki dil kurslarını denemenin size ihtiyacınız olan müfredatı sağlayacağını düşünebilirsiniz. Çünkü düzenli olarak gördüğünüz öğretmenlerinin sizi tanıyor olması ve rehberlik vermesi, İngilizce öğrenirken bir program dahilinde kalmanızı sağlayabilir. Aynı zamanda dokümanlar üzerinden sizlere verdikleri ödevler sayesinde bilgilerinizi pekiştirmiş olursunuz. 

Online İngilizce Fırsatlarını Yakalayın

Flalingo bu noktada size “neden online platformların fırsatlarından vazgeçesiniz ki?” diye soruyor. Çünkü hem online İngilizce platformların sağladığı esnek zaman ve konuşma pratiği yapmak için geniş bir alan sunuyor. Hem de belli bir rehber öğretmen ile ilerleyebileceğiniz sistematik bir plan!  

Flalingo, dil öğrenme konseptindeki tüm becerilerinizin paralel ilerlemesi hususunda size özel bir sistem sunuyor. İngilizce konuşmanız için online ders imkanı sağlıyor ve İngilizcenizi plan dahilinde ilerletebilmek için bir yol haritası çiziyor.

Konuşarak İngilizce öğrenmenin önemi, İngilizce konuşmanız gereken kritik anlarda kendini hatırlatıyor. Yine de konuşarak öğrenmenin, İngilizce eğitiminin önemli parçalarından yalnızca biri olduğunu söyleyebiliriz. İngilizce konuşma pratiği yaparak bu önemli beceriyi edinirken, diğer parçaları da göz ardı etmemeniz gerekiyor. Hedefiniz İngilizceyi etkili kullanmak ise daha planlı ve programlı bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Ayrıca dil öğrenirken bir rehberinizin olması büyük önem taşıyor. Tam da bu amaç uğrunda, Flalingo ile konuşarak İngilizce öğrenmeyi bir üst seviyeye taşıdığımıza inanıyoruz. Böylece, ileri düzey bir İngilizce seviyesinde ve akıcı şekilde konuşmanızı hedefliyoruz.

Bir Online İngilizce Uygulamasından Daha Fazlası Olan Flalingo’ya Son Bakış

Bu yazımızda, Falingo’nun neden yalnızca bir online İngilizce uygulaması değil, çok daha fazlası olduğunu sizlerle detaylı olarak paylaştık. Online İngilizce uygulamaları yer ve zaman kavramlarından bağımsız olarak İngilizceni geliştirmek için size yardımcı olsa da, bu özgürlük alanı planlı çalışma disiplini noktasında noksan kalabiliyor. Flalingo ise ileri düzeyde İngilizce öğretirken tüm dil becerilerinizin paralel ilerlemesi noktasında size yol gösteriyor. İngilizceyi kapsamlı öğrenebileceğiniz bir müfredat ve rehber sunarken, online platformların sağladığı sayıca fazla eğitmen, 7/24 dersler gibi fırsatları da barındırıyor. Çünkü Flalingo, yalnızca konuşma pratikleri yapmanızı ya da ödevlerde kaybolmanızı istemez. Aksine, tercihlerinize göre hazırlanmış içerikler, güvenilir kaynaklar gibi İngilizce öğrenirken faydalanacağınız pek çok özellik sunar. Dolayısıyla, İngilizce öğrenmek için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olursunuz. Tüm fırsatlara ve daha fazlasına ulaşabilmeniz için Flalingo.com’a bekleriz. Eğer hala sorularınız varsa cevaplayalım. Kaybedecek vaktiniz yoksa eğitime başlayalım!

Other content that may interest you

Online English with Flalingo

Sevgiliye Alınacak En Güzel Hediyeler: Klişeler Hariç

Read More
Online English with Flalingo

Özel İngilizce Öğretmeni Arayanlara “Birebir” Çözüm Flalingo’da!

Read More
Online English with Flalingo

Çocuklar İçin İngilizce Öğreten Oxford Kitapları Flalingo Kids'te!

Read More