Flalingo
English for Kids

Flalingo Kids Neden Aileler İçin Doğru Yer?

Flalingo 30.04.2024

Dil öğrenme becerilerimizin en yüksek olduğu dönem çocukluk dönemimizdir. Çocuklar erken yaşta İngilizce öğrenmeye başladıklarında dili çok daha hızlı ve doğal bir şekilde öğrenebilir. Bu yüzden, çocuklar için de eğlenerek İngilizce öğrenebilecekleri ders formatları tasarlanıyor. Bu yazıda, online İngilizce kursu Flalingo ile neden çocuklar için İngilizce online dersleri tercih etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz. Ayrıca, Flalingo Kids’i tercih etmek isteyen ailelere de platformun benzersiz özellikleriyle neden en doğru adres olduğunu gösteriyor olacağız.

Flalingo Kids’in özelliklerini kendiniz de deneyip görmek isterseniz siz de 25 dakikalık bir deneme dersi talep edebilirsiniz. Sadece kendilerinin sunabildiği özellikleriyle de Flalingo, çocuklarınız için de en özel ve kişiselleştirilmiş paketleri sunuyor.

İçindekiler:

  1. Çocuklarım İçin Neden Online İngilizce Derslerini Tercih Etmeliyim?
  2. Neden Flalingo Kids’i Seçmeliyim?
  3. Flalingo Kids'in Eşsiz Özelliklerini İnceleyelim
  4. Flalingo Kids’i Kullanan Ailelerden Yorumlar
  5. Sonuç: Flalingo Kids Aileler İçin Gerçekten de Doğru Adres

Çocuklarım İçin Neden Online İngilizce Derslerini Tercih Etmeliyim?

Çocuklarımızın dil öğrenme sürecinde doğru eğitim yöntemini seçmek önemli. Bazı aileler, geleneksel sınıf eğitimi ve bireysel online dersler arasında kararsız kalabiliyor. Artık online İngilizce dersler sağladıkları pek çok avantajla daha çok öne çıkan seçenek. Şimdi bu avantajları biraz daha yakından inceleyelim. İşte çocuklarınız için online İngilizce derslerini tercih etmenizi sağlayacak bazı nedenler:

İstediğiniz Zaman Erişim Kolaylığı

Online İngilizce dersler sayesinde çocuklarınızla istediğiniz yerde ve zamanda İngilizce öğrenebilirsiniz. Böylece çocuklarınızın günlük rutinlerine ve kendi planlarınıza en uygun ders programını kendiniz de oluşturabilirsiniz. Özellikle de yoğun bir programı olan aileler için online İngilizce dersler en rahat seçenek olacaktır.

Güvenli ve Kontrollü Ortam

Online İngilizce dersler, çocuklarınızın güvenli bir platformda eğitim alabilmesini de sağlar. Çocuklarınızın bu platformlarda hangi içeriklere erişebildiğini kontrol edebilir ve hatta derslerini bizzat kendiniz de takip edebilirsiniz.

Erken Yaşta Yeni Bir Kültür Tanıma Fırsatı

Online İngilizce dersler, çocuklarınızın erken yaşta farklı ve yeni kültürleri tanımalarını da sağlar. Ana dili İngilizce olan ve derslere dünyanın farklı yerlerinden katılan öğretmenler sayesinde çocuklarınız, yeni bir kültürü küçük yaşta ilk elden deneyimleme şansını yakalar. 

Kişiselleştirilmiş Eğitim Deneyimi

Çocuklarınızın bireysel ihtiyaçlarına uygun hazırlanmış bir İngilizce özel ders deneyiminden faydalanabilirsiniz. Ayrıca, çocuklarınızın dil seviyelerine, öğrenme hızlarına ve ilgi alanlarına göre içerik ve materyaller kullanılan bir kurs seçmeniz daha etkili bir eğitim deneyimi sunacak.

Neden Flalingo Kids’i Seçmeliyim?

Çünkü Flalingo Kids, çocuklara özel sunduğu interaktif dersler ve uzman ders kaynakları ile İngilizce eğitimini daha eğlenceli ve verimli bir hale getirmeyi amaçlıyor. Flalingo’nun sunduğu bu eşsiz özelliklere Flalingo Kids ile de kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Flalingo, geliştirdiği özelliklerine sürekli yenilerini ekliyor. Siz de Flalingo’nun yeni özelliği  konuşma gruplarını denemek isterseniz ders paketlerinde bulabileceğiniz bu özelliği kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Flalingo Kids’in Eşsiz Özelliklerini İnceleyelim

Şimdi beraber bu eşsiz özellikleri incelemeye ne dersiniz? Her iki Flalingo Kids paketinden de erişebileceğiniz bu özelliklere beraber bir göz atalım: 

Çocuk Eğitiminde Uzman İngilizce Öğretmenleri

Flalingo Kids’te öğretmenlerin çocuk eğitimi alanında uzman olmasına çok dikkat ediliyor. Bu yüzden çocuğunuzun profesyonel bir eğitim alacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca, Flalingo Kids’te çocuğunuz tüm eğitim sürecine aynı öğretmenle de devam etme şansına sahip. Böylece çocuklarınız alıştığı öğretmenle daha rahat bir eğitim deneyimi yaşayabilir.

Sıfırdan Başlayıp İleri Seviyeye Kadar İngilizce Öğrenme Şansı

Flalingo Kids, İngilizceye sıfırdan başlayan çocukları da ileri seviyelere çıkarmayı vadediyor. Flalingo Kids’ten alacağınız ilk derste çocuğunuzun İngilizce seviyesi belirlenir ve kendisine en uygun İngilizce özel ders programı çıkarılır. Ayrıca Flalingo Kids'in ileri seviye programları, çocuklarınızın İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmalarını ve yazılı metinleri anlamalarını da sağlar. Flalingo’da 30 saati tamamlayan çocuklar, isimlerine özel dijital bir sertifika alma şansını da yakalar.

Her Çocuğa Özel Eğitim Danışmanı

Çocuğunuzun derslerde neler işlediğini görmek ve takip edebilmek oldukça kolay. Derslerin nasıl gittiği hakkında detaylı bilgiler veren eğitim danışmanları, adeta çocuğunuzun her adımını takip ediyor. Her çocuğa atanan eğitim danışmanı sayesinde çocuklarınızın performanslarını mailler aracılığıyla düzenli olarak takip edebilirsiniz. Bu özellikten yararlanabilmek için ailelerin eğitim danışmanıyla iletişime geçmesi yeterli.

Oxford Çocuk Yayınları ve İnteraktif Eğitime Uygun Materyaller:

Flalingo Kids, Oxford University Press'in Family and Friends materyallerini kullanılmakta. Bu profesyonel kaynaklar, çocukların İngilizce öğrenirken eğlenecekleri ve verimli bir şekilde ilerleyecekleri şekilde tasarlandı. Ayrıca, interaktif geçen derslerle çocuklarınız hem konuşma becerilerini hemen geliştirmeye başlayabilir, hem de bu kaynakların ilgi çekici konularıyla öğrenirken de eğlenebilir.

Yapay Zeka Destekli Eğitim Koçu FLAI ile Seviye Takibi

Sadece Flalingo’nun sunduğu yapay zeka destekli eğitim koçu FLAI, çocuğunuzun gelişimine dair detaylı raporlar alabildiğiniz bir özellik. FLAI’den alabildiğiniz tavsiyeler sayesinde çocuğunuzun İngilizce seviyesini nereden geliştirmeye başlayabileceğini görmek çok kolay. Ayrıca FLAI, çocuğunuzla beraber yapabileceğiniz ödevler de verebiliyor.

Flalingo Kids’i Kullanan Ailelerden Yorumlar

Flalingo Kids’i tercih eden aileler, bu seçimden oldukça memnun kalmış görünüyor. Hemen aşağıda yer verdiğimiz yorumlarda da bunu görebilmek mümkün:

Çocuklar için Harika

Küçük kardeşlerimi (5 ve 9 yaşlarında) kursa kaydettirdim ve gerçekten her şeyden memnun kaldım. Küçük olan hiçbir zaman derse katılmazdı, dikkati hep dağılırdı ama Dani Hanım onun dikkatini nasıl çekeceğini gerçekten biliyordu!”

Flalingo'nun öğretmenleri şu konularda uzmanlaşmıştır

Flalingo'nun öğretmenleri alanında uzmandır. 7 ve 9 yaşlarındaki çocuklarımın dikkatini çekmeyi başardılar. Çocuklar mutlu, ben de mutluyum. En önemli kısmı yardıma ihtiyacımız olduğunda süper müşteri hizmeti bize çok yardımcı oldu, teşekkürler Flalingo.”

Özetle aileler, Flalingo Kids’in çocukları için eğlenceli ve verimli bir platform olduğu konusunda hemfikir.

Sonuç: Flalingo Kids Aileler İçin Gerçekten De Doğru Adres

Özetle çocuklarınız için online İngilizce derslerini tercih etmenin pek çok avantajı var. 

Flalingo Kids, çocuklarınıza sunduğu özel ders paketleri ve benzersiz özellikleriyle hep bir adım öne çıkıyor. Bu yüzden Flalingo Kids, çocuklar için İngilizce öğrenmenin en doğru adresi.

Siz de hemen Flalingo Kids’in sunduğu iki eğitim paketinden birini tercih edebilir veya eğitim danışmanlarımızdan size en uygun ders paketini oluşturmalarını isteyebilirsiniz.

Çocuklarınıza Flalingo Kids ile çıktıkları eğitim serüveninde şimdiden başarılar diliyoruz!

Other content that may interest you

English for Kids

Çocuklar İçin İngilizce Yaz Kampı 2024 Flalingo Kids’te Başlıyor!

Read More
English for Kids

Flalingo Kids'te Aileler Hangi Paketi Tercih Etmeli?

Read More
English for Kids

Çocukların İngilizce Öğrenmesi için 3 Neden

Read More